Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURESFoto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
 Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURESFoto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
 Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

"Idol"-stjärnans stora kärlekslycka

Publicerad
Uppdaterad

Idoldeltagaren Kevin Kleins kärleksliv blomstrar. Nu avslöjar artisten i podcasten "Kändispodden" sin nya kärlek.

– Det där är mitt största pris. När du väl träffar kärleken så är det så himla otroligt. Det går inte att beskriva, det är magiskt, säger Kevin Klein.

Äntligen har idoldeltagaren Kevin Klein, 25, hittat kärleken. I podcasten "Kändispodden" avslöjar artisten att han funnit en tjej - genom sin medverkan i "Idol". 

Det var efter att Kevin Klein öppet berättat i en fredagsfinal av "Idol" om mobbning och rädslan för att bli ensam som idolen kontaktades i ett meddelande av sin blivande tjej.

– Hon skrev någonting som berörde mig och att hon kunde relatera till min historia. Så vi bestämde att vi skulle träffas och snacka lite om det. Vi träffades en del gånger och det ena ledde till det andra, berättar Kevin Klein.

Kevin Klein: "Det är mitt största pris"

Kevin Kleins nya kärlek har varit med vid ett flertal fredagsfinaler. Artisten berättar även att hon är från Stockholm men öppen för att flytta ner till Kleins hemstad Lund skriver Aftonbladet.

– Det där är mitt största pris. När du väl träffar kärleken så är det så himla otroligt. Det går inte att beskriva, det är magiskt, säger Kevin Klein.

 

LÄS MER: Chris Kläfford och Kevin gör rocksuccé i "Idol"

 

Kevin Kleins svåra kärleksliv

Trots den rådande kärlekslyckan har det inte alltid varit enkelt på kärleksfronten för "Idoldeltagaren" Kevin Klein. Att ragga på krogen var aldrig artistens grej, däremot testat Kevin Klein dejtingsajter - utan resultat. 

– Ibland kändes det som att det nästan var min enda utväg. Jag vill inte säga att det var helt värdelöst, men det funkar inte så bra när man ska skicka meddelanden och skickar till 20 olika tjejer för att hoppas på ett svar, berättar Kevin Klein om den svåra tiden i "Kändispodden".

Relaterade ämnen
Moa Lindstedt

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag