Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Idol-stärnorna: "Ja, vi är ett par"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
IHOP. "Vi har träffats ett tag", säger daniel och Amanda.
Foto: Christian Örnberg

På Melodifestivalens efterfest myste i natt "Idol"- stjärnorna Amanda Jenssen och Daniel Karlsson. De satt tillsammans ensamma i ett hörn -  tätt omslingrade -  och avslöjade för Expressen att de nu är ett kärlekspar: - Ja, vi är tillsammans. Det känns jättebra, säger Daniel.

Medan efterfesten pågick för fullt satt de före detta "Idol"-deltagarna Amanda Jenssen och Daniel Karlsson sent i natt tillsammans en bit bort från dansgolven. Avsides, där musiken var lite tystare och trängseln mindre. De rörde vid varandra och kramades.

"Träffats ett tag"

 När Expressen rakt ut frågar om de är ett par funderar de först men bekräftar sedan att det stämmer. Idolerna är sedan en tid tillbaka ett kärlekspar.

 - Ja, det är vi. Vi har träffats ett tag, säger Daniel Karlsson utan att vilja berätta exakt hur länge de träffats. Han tittar på Amanda som i sin tur ler och säger:

 - Det är vi. Men vi tar det lugnt...

 Spekulationerna om att det var en romans på gång mellan Daniel och Amanda startade redan under deras tid i "Idol". 

Gjorde  slut med flickvännen

 Daniel gjorde då slut med sin dåvarande flickvän och det ryktades att Amanda skulle vara orsaken.  På efterfesten ville de dock inte berätta exakt hur länge de setts, men de dementerar inte att de fattade tycke för varandra redan under "Idol".

 - Det där spelar ingen roll. Huvudsaken är att vi är tillsammans nu, säger Daniel.

 Senare på festen sågs paret gå nära varandra och hålla om  varandra öppet bland de andra artisterna på festen. De såg mycket lyckliga ut, skrattade, kramades, och kunde inte hålla händerna från varandra.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.