Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Idol”-profilens lycka – ska få sitt andra barn

Lisa tillbaka ett år senare -”Idol”-juryn: ”Åh herregud”
Alexander Kronlund och hustrun Rebecka Kronlund väntar sitt andra barn.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Alexander Kronlund är jurymedlem i ”Idol” sedan 2017.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
”Det känns svinbra”, säger han till Aftonbladet.
Foto: TV4 / TV4

Alexander Kronlund, jurymedlem i ”Idol” väntar sitt andra barn tillsammans med hustrun Rebecka Kronlund.

– Det känns svinbra, säger han till Aftonbladet.

49-årige Alexander Kronlund är ett meriterat namn inom musikbranschen både som producent, låtskrivare och sedan 2017 även som jurymedlem i TV4:s långkörarprogram ”Idol”.

Med hustrun Rebecka Kronlund, 30, har han sonen Frans, 3. Nu ska han bli pappa igen, något som Rebecka Kronlund nyligen gick ut med på Instagram: ”Juste, Frans ska få en lillasyster!!!”, skrev hon i ett inlägg med en bild där hon höll om sin mage.

– Det känns svinbra. Jag har massa vänner som ska ha barn nummer två och vi pratar om att det är läskigt och kul, men man är också lite mer nonchalant och lugn, säger Alexander Kronlund själv till Aftonbladet.

”Det bästa man kan göra”

”Idol”-profilen är dock beredd på att det förmodligen blir ännu mer jobb.

– Vad vi alla har gemensamt är rädslan för om det blir fem gånger så jobbigt. Sedan har jag goda vänner med två barn som säger att det är det bästa man kan göra, så jag väljer att lyssna på dem som säger att man får payback när barnen kan leka med varandra.

Alexander Kronlund och hustrun vill inte avslöja något exakt beräknat födelsedatum, men det ska ha gått ”typ halva tiden”, uppger han själv. Han säger också att familjens kommande tillökning var noga planerad. 

”Är gärna hemmafru”

Till Aftonbladet säger han också att han hoppas på en längre föräldraledighet.

– Det hoppas jag verkligen. Jag är gärna hemmafru i 20 år framåt. Det gäller att skriva väldigt bra låtar som spelas mycket på radio.

På Rebecka Kronlunds Instagram har bland annat Alexander Kronluds jurykollega Kisthi Tomita grattat. Det har även jurymedlemmen Anders Bagges fru Johanna Lind Bagge gjort. 

Expressen har sökt Alexander Kronlund. 

https://www.instagram.com/p/CTkJqsZMnJp/
Här slänger hans sig i älven efter "Idol"-audition

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.