Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Idol”-Niklas om mammans bortgång i cancer och fansens kärleksord

Idol-Niklas vill fria på Idol-scenen
Niklas om fansens hysteri och mammans bortgångFoto: Idol
På fredag sjunger han en låt som får honom att tänka på sin mamma.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Aktuella ”Idol”- deltagaren Niklas Hultberg, 31, berättar nu om mammans bortgång, kärleken till sambon och om fansens hysteri.

– Flera skriver till mig och berättar att de vill skaffa barn och gifta sig med mig, avslöjar Niklas.

Niklas Hultberg har blivit många tjejers favorit i ”Idol”. Till vardags arbetar han som stridspilot, vilket verkar ha fått många extra intresserade av hans personlighet och ovanliga yrke. Han beskriver sig som en rolig kille som njuter av livet.

– Jag är en glad och sprallig kille.

Öppnar upp om mammans bortgång

Den tuffaste tiden i Niklas liv var när hans mamma gick bort.

– Mamma och jag hade en jättebra relation, tyvärr gick hon bort för sex och ett halvt år sedan i ändtarmcancer. Det har varit väldigt tufft och tråkigt att förlora henne. Allt gick så fort, på bara fyra månader så var hon borta.

– Men jag är en positiv människa och jag gör det bästa av att förlora någon, min familj har blivit mer sammansatt och starkare av det här.

I kvällens fredagfinal sjunger han en låt som får honom att tänka på henne. Nämligen Queens ”Bohemian rhapsody”, där Freddie Mercury sjunger sjunger just ordet ”mama” ofta.

”Påfrestande när många frågar om man är singel”

Niklas berättar att det ibland har varit påfrestande när fansen är så rakt på sak, flera har undrat ifall han är singel och vill skaffa barn och gifta sig.

– Det har varit lite påfrestande när många frågar om man är singel och om man vill skaffa barn. Helt ärlig det är några som hör av sig och skriver ”Gift dig med mig”.

Men Niklas är långt ifrån singel, och befinner sig enligt honom i ett fantastiskt samboliv med en stöttande sambo.

– Min sambo är glad för min skull, och hon är glad för den uppmärksamheten jag får av fans. Hon är fantastisk, och jag försöker ge henne lite extra uppmärksamhet i allt detta.

En deltagare i ”Idol” tänkte hoppa av programmet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.