Idol-profilen Lorén Talhaoui är en av TV400:s nya programledare. Nu flyttar hon till Stockholm, precis pojkvännen Daniel Lindström. Lorén ville hålla romansen hemlig, för Daniels skull. Men han avslöjade förhållandet i skivkonvolutet till nya albumet.
Idol-profilen Lorén Talhaoui är en av TV400:s nya programledare. Nu flyttar hon till Stockholm, precis pojkvännen Daniel Lindström. Lorén ville hålla romansen hemlig, för Daniels skull. Men han avslöjade förhållandet i skivkonvolutet till nya albumet.

Idol-Lorén får eget tv-program

Publicerad
Uppdaterad
Idol -stjärnan Lorén Talhaoui får ett eget musikprogram i tv.
Och nu berättar hon för första gången om kärleken till pojkvännen Daniel Lindström och de hemliga dejterna.
Vi kollade på film tillsammans i stället för att repetera.
Lorén Talhaoui, 20, kom trea i TV4:s "Idol 2004". Nu fortsätter hon arbeta för kanalen. Lorén ska leda musikprogrammet "Lyssna" i dotterkanalen TV400 nästa vår. – Jag är jättespänd, det är en helt ny värld för mig, säger hon. I "Lyssna" ska tittarna rösta fram sin favoritmusikvideo. Därmed kommer Daniel Lindström, 26, med all säkerhet också vara med i programmet, med nya videon "Coming true".

Har umgåtts mycket

Redan i mitten av november berättade Daniel och Lorén i Expressen att de fått starka känslor för varandra. I dag är de ett par. – Även om jag var intresserad av Daniel från början sa jag nej, för jag tyckte inte att det var läge att ha något förhållande. – Jag visade inte något förrän på slutet. Då kunde jag inte hålla tillbaka det. Känner man på ett sätt så känner man ju, berättar Lorén Talhaoui. Och de har umgåtts mycket – i hemlighet. – Redan innan det var något mellan oss var vi jättemycket tillsammans och käkade middagar ihop. Vi kollade på film och gjorde ingenting av det vi egentligen skulle göra. (skratt) Fansen blev både glada och överraskade när romansen blev känd. – Vi är världens mest omaka par, på ytan. Men vi är väldigt lika på många sätt. Vi har samma tankesätt, hur vi ser på saker, hur vi ser på kärlek, säger Lorén.

Flyttar inte ihop

De ska nu flytta till Stockholm, till var sin lägenhet. – Jag är väldigt hård på det där. Det är inte så smart att bo tillsammans direkt. Vi ska låta det gå ett tag först. Daniel Lindström skriver om Lorén på sin hemsida: – Vi är väldigt lyckliga!

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag