Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Idol-Lorén får eget tv-program

Idol-profilen Lorén Talhaoui är en av TV400:s nya programledare. Nu flyttar hon till Stockholm, precis pojkvännen Daniel Lindström. Lorén ville hålla romansen hemlig, för Daniels skull. Men han avslöjade förhållandet i skivkonvolutet till nya albumet.
Idol -stjärnan Lorén Talhaoui får ett eget musikprogram i tv.
Och nu berättar hon för första gången om kärleken till pojkvännen Daniel Lindström och de hemliga dejterna.
Vi kollade på film tillsammans i stället för att repetera.

FAKTA

TV400
Kanalen startar den 14 januari och riktar sig till unga vuxna .
Den visar mest inköpta serier och filmer, men även egenproduktioner som förfest-programmet Fecke , musikprogrammet Lyssna och special-programmet Paradise Hotel Extra .
Programledare för Lyssna blir Lorén Talhaoui, Wendy Rådström och Mogge Sseruwagi.
Över en miljon hushåll har tillgång till TV400.

Lorén Talhaoui, 20, kom trea i TV4:s "Idol 2004". Nu fortsätter hon arbeta för kanalen. Lorén ska leda musikprogrammet "Lyssna" i dotterkanalen TV400 nästa vår. – Jag är jättespänd, det är en helt ny värld för mig, säger hon. I "Lyssna" ska tittarna rösta fram sin favoritmusikvideo. Därmed kommer Daniel Lindström, 26, med all säkerhet också vara med i programmet, med nya videon "Coming true".

Har umgåtts mycket

Redan i mitten av november berättade Daniel och Lorén i Expressen att de fått starka känslor för varandra. I dag är de ett par. – Även om jag var intresserad av Daniel från början sa jag nej, för jag tyckte inte att det var läge att ha något förhållande. – Jag visade inte något förrän på slutet. Då kunde jag inte hålla tillbaka det. Känner man på ett sätt så känner man ju, berättar Lorén Talhaoui. Och de har umgåtts mycket – i hemlighet. – Redan innan det var något mellan oss var vi jättemycket tillsammans och käkade middagar ihop. Vi kollade på film och gjorde ingenting av det vi egentligen skulle göra. (skratt) Fansen blev både glada och överraskade när romansen blev känd. – Vi är världens mest omaka par, på ytan. Men vi är väldigt lika på många sätt. Vi har samma tankesätt, hur vi ser på saker, hur vi ser på kärlek, säger Lorén.

Flyttar inte ihop

De ska nu flytta till Stockholm, till var sin lägenhet. – Jag är väldigt hård på det där. Det är inte så smart att bo tillsammans direkt. Vi ska låta det gå ett tag först. Daniel Lindström skriver om Lorén på sin hemsida: – Vi är väldigt lyckliga!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.