"Idol"-Danny och hans danspartner Malin Johansson ligger bra till inför den första deltävlingen i Let's Dance, enligt Svenska spel som i dag presenterade oddsen för tävlingen. Foto: STELLA
"Idol"-Danny och hans danspartner Malin Johansson ligger bra till inför den första deltävlingen i Let's Dance, enligt Svenska spel som i dag presenterade oddsen för tävlingen. Foto: STELLA

"Idol"-Danny har oddsen på sin sida i Let's Dance

Publicerad
Uppdaterad
Det kan bli en tuff match i årets "Let's dance".
Kampen om guldet står mellan förra årets vinnare Cecilia Ehrling - och "Idol"-Danny Saucedo.
I alla fall om man ska tro oddsen hos Svenska spel.
Det är hög tid att slå till om du tänker satsa pengar på ”Let’s dance”. Premiären är på fredag, men redan nu kan man spela och kolla in oddsen på Svenska spels sajt.
Inte helt oväntat är det förra årets vinnare, dansaren Cecilia Ehrling, och hennes kavaljer Richard Herrey som är favorittippade i den första omgången på fredag.
En slant på dem kan bara ge tre gånger pengarna. 

Danny ligger bra till

Men den före detta ”Idol”-deltagaren Danny Saucedo och och hans partner Malin Johansson ligger också bra till. En hundralapp på att de vinner den första deltävlingen kan ge 350 kronor.
I finalen, däremot, är det de som är favoriter - tätt följda av Cecilia och Richard.
Vill du ha chans att vinna stora pengar men är beredd att ta risker - sätt pengarna på Ulf Larsson och Christina Samuelsson.
De har de högsta oddsen både i första tävlingen och i finalen - med 100 respektive 50 gånger pengarna.
Lisa Jannerling
Lisa Jannerling

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag