Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Idol"-Danny har oddsen på sin sida i Let's Dance

"Idol"-Danny och hans danspartner Malin Johansson ligger bra till inför den första deltävlingen i Let's Dance, enligt Svenska spel som i dag presenterade oddsen för tävlingen.
Foto: STELLA

Det kan bli en tuff match i årets "Let's dance".  

Kampen om guldet står mellan förra årets vinnare Cecilia Ehrling - och "Idol"-Danny Saucedo.  

I alla fall om man ska tro oddsen hos Svenska spel.

Det är hög tid att slå till om du tänker satsa pengar på ”Let’s dance”. Premiären är på fredag, men redan nu kan man spela och kolla in oddsen på Svenska spels sajt. 

 Inte helt oväntat är det förra årets vinnare, dansaren Cecilia Ehrling, och hennes kavaljer Richard Herrey som är favorittippade i den första omgången på fredag. 

 En slant på dem kan bara ge tre gånger pengarna. 

Danny ligger bra till

 Men den före detta ”Idol”-deltagaren Danny Saucedo och och hans partner Malin Johansson ligger också bra till. En hundralapp på att de vinner den första deltävlingen kan ge 350 kronor. 

 I finalen, däremot, är det de som är favoriter - tätt följda av Cecilia och Richard.

 Vill du ha chans att vinna stora pengar men är beredd att ta risker - sätt pengarna på Ulf Larsson och Christina Samuelsson. 

 De har de högsta oddsen både i första tävlingen och i finalen - med 100 respektive 50 gånger pengarna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.