Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Idol 2021: Hon är den nya jurymedlemmen

Idol 2021: Hon är den nya jurymedlemmen
Kaita Mosally är ny i idoljuryn 2021.
Foto: Daniel Sahlberg
Hon kommer att sitta i juryn tillsammans med Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Skivbolagsproffset Katia Mosally, som bland annat har jobbat med Billie Eilish och Arianda Grande, är den nya jurymedlemmen i Idol 2021.

Här är allt du vill veta om henne.

Katia Mosally kommer direkt från Los Angeles där hon har jobbat med världsartister som Lady Gaga, Shawn Mendes och Katy Perry. Nu kommer hon att leta efter nya stjärnor i TV4:s Idol – och ersätta den tidigare jurymedlemmen Nikki Amini. 

Vem är Katia Mosally?

Katia är 34 år gammal, hon har syriansk bakgrund och är uppvuxen i Alvik i Stockholm. Hon är en utbildad jurist och har bland annat studerat vid Harvard University och Glasgow University. 

Just nu jobbar hon på skivbolaget Capitol Records i Los Angeles i USA som International Marketing Director, där hon hjälper till med att marknadsföra artister – men snart kommer hon att pausa jobbet för att komma hem till Sverige och Idol.

Artister som Katia Mosally har jobbat med:

Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Troy Sivan, Kendrick Lamar, Liam Payne, Niall Horan och Katy Perry är några av de artister som Katia Mosally jobbat med. Hon har även jobbat med pojkbandet ”The Fooo” då Felix Sandman var med. 

Då har Idol 2021 premiär 

Premiäravsnittet av Idol 2021 kommer att sändas den 23 augusti på TV4 play och TV4. Katia Mosally kommer att sitta i Idoljuryn tillsammans med Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund. 

Här är alla vinnarna av Idol Sverige fram till 2017

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.