Ida Warg och Alexander Pärleros väntar en dotter

Ida Warg och Alexander Pärleros avslöjade barnets kön på Youtube.
Foto: Youtube
Paret gifte sig för snart tre år sedan.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Ida Warg tillsammans mes sonen Elvis.
Foto: Instagram

Influencerparet Ida Warg, 34, och Alexander Pärleros, 36, berättade i början av maj att de ska bli föräldrar igen. På instagram delade de med sig av det glädjande beskedet. 

”Tänk att han ska bli storebror och vi ska bli fyra”, skrev Ida Warg i ett inlägg och delade en bild när deras son Elvis, 2, pussar på sin mammas mage.

Även Alexander Pärleros berättade om lyckan på sina sociala kanaler. 

”Elvis ska bli storebror. Så tacksam och imponerad över Ida Warg som gör att tre nu blir fyra”. 

Snart en månad senare delar paret med sig av ett nytt stort avslöjande – de väntar en dotter. I ett klipp på Youtube får tittarna följa med under Wargs och Pärleros gender reveal party i Spanien. När den sista ballongen har spruckit och rosa konfetti trillar ut hörs ett jubel från gästerna. 

– Oh my god, jag trodde aldrig att det skulle vara en tjej, säger Ida Warg efter att ha kramat om sin familj. 

Ida Warg och Alexander Pärleros har varit gifta sedan 2018 och parets första barn föddes samma år. Warg är youtuber och influenser och hennes man driver en av Sveriges största podcasts, ”Framgångspodden”. Ida Warg driver även det egna skönhetsbolaget Ida Warg beauty.

På Instagram story har Ida Warg berättat om hur det känns att få ett till barn.

”Så kul men samtidigt väldigt läskigt. Kommer vi klara av det? Får vi ihop våra jobb med 2 barn osv? Men allt löser sig och det kommer bli så fint att se Elvis bli storebror.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.