Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ida Warg och Alexander Pärleros har fått barn

Ida Warg och Alexander Pärleros.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Ida Warg och Alexander Pärleros har fått sitt andra barn.

På Instagram visar de upp bebislyckan och berättar samtidigt om den tuffa förlossningen.

”Var så hemskt”, skriver Alexander Pärleros på Instagram.

Influencerparet Ida Warg, 34, och Alexander Pärleros, 36, har blivit föräldrar till en dotter.

På Instagram delar Ida Warg med sig av glädjen.

”Äntligen är hon här, har aldrig varit lyckligare”, skriver influencern.

I kommentarsfältet gratuleras hon av flera kändisar. Bland annat Janni Delér, Alexandra Nilsson och Ellinor Bjurström. Även Centerpartiets partiledare Annie Lööf gratulerar paret.

Alexander Pärleros berättar på sin Instagram att förlossningen var tuff och att läkarna påstod att deras försäkring inte gällde, varpå han fick betala 30 000 kronor.

”Vi var inne på sjukhuset i Marbella, Ida mådde riktigt dåligt och mitt i allt så vägrar doktorn att fortsätta att hjälpa henne när hon ska föda våran dotter… Varför? försäkring gällde inte?!! SKÄMTAR DU ELLER! Jag slängs ut och tvingas ringa och tjafsa med både sjukhuset och försäkringsbolaget, jag trodde inte det var sant.”, skriver Alexander Pärleros.

Det visade sig senare att försäkringsbolaget hade fel.

”Sen var förlossningen extremt tuff och jag har aldrig någonsin sett en människa lida så mycket i hela mitt liv. Gråt blandat med skrik. Var så hemskt. Jag är så beundrad av henne att jag inte vet vad. Jag älskar dig som himla mycket och är evigt och jag menar evigt tacksam att du gjort att vi som en gång var 2 nu är 4”, fortsätter Alexander Pärleros.

I ett meddelande till Expressen skriver Alexander Pärleros att det nu, efter den tuffa förlossningen, känns bra.

”Efter dessa 9 månader av väntan känns det verkligen så kul att få träffa henne och att se Elvis som en sådan fin storebror. Också väldigt glad för Idas skull att det är över då hon mått väldigt dåligt.”

https://www.instagram.com/p/CVIxO4mA3cK/

”Trodde aldrig det skulle vara en tjej”

I juni avslöjade paret att de skulle få en dotter. I ett klipp på Youtube fick tittarna följa med under Wargs och Pärleros gender reveal party i Spanien. När den sista ballongen har spruckit och rosa konfetti trillar ut hörs ett jubel från gästerna.

– Oh my god, jag trodde aldrig att det skulle vara en tjej, säger Ida Warg efter att ha kramat om sin familj.

Ida Warg och Alexander Pärleros har varit gifta sedan 2018 och parets första barn föddes samma år. Warg är youtuber och influenser och hennes man driver en av Sveriges största podcasts, ”Framgångspodden”. Ida Warg driver även det egna skönhetsbolaget Ida Warg beauty. Paret har sedan tidigare sonen Elvis, 2.

Expressen har sökt Ida Warg.

https://www.instagram.com/p/CVIrfkSNBVh/

Se mer:

Hannah Widell väntar sitt fjärde barn: ”Ett litet mirakel”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.