Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ida Redigs hemliga knep för att undvika sjukdom

Ida Redig har varit noga med att undvika förkylningar och virus. Foto: OLLE SPORRONG
Ida Redig gör debut i Melodifestivalen. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES

David Lindgren sänktes av en brutal magsjuka.

Nu berättar debutanten Ida Redig om hur hon ska undvika de förkylningar och virus som härjar kring Melodifestivalen 2018.

– Jag tvättar händerna hela tiden, säger hon till SVT.

Ida Redig har bland annat spelat på Musikhjälpen och turnerat som körsångare på Kents klubbturné tillsammans med Miriam Bryant och Naomi Pilgrim.

Nu debuterar hon i Melodifestivalen 2018 och framför bidraget "Allting som vi sa" i den andra deltävlingen som sänds från Göteborg.

– Det är svensk pop när den är som bäst. En grymt bra låt som man vill dansa och klappa till och aldrig sluta lyssna på. Det är upptempo, världens bästa låt, säger Ida Redig till SVT om sitt bidrag.

 

LÄS MER: Lindgren satt i karantän av SVT – hålls isolerad 

Ida Redig under genrepet inför Melodifestvialens andra deltävling. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES

Hon säger sig också ha ett tydligt budskap i låten:

– Det är A och O i musik för mig att den känns ärlig. För mig är det dags att en riktigt bra svensk poplåt ska vinna Melodifestivalen. Jag har väldigt hög integritet som artist och har alltid proddat och mixat själv kompromisslöst, och folk som lyssnat tidigare kommer inte känna att jag sålde ut mig för att vara med i Melodifestivalen, säger hon till SVT.

Ida Redig om sjukdomarna i Melodifestivalen 2018

I går meddelade SVT att programledaren David Lindgren tvingats sättas i karantän efter att ha drabbats av en svår magsjuka. Samtidigt är oron för förkylningar stor bland artisterna. Ida Redig har dock ett hemligt knep för att undvika sjukdomar.

– Nu har jag bara tre dagar kvar. Jag tvättar händerna hela tiden, och så tränar jag. Det gäller att aldrig sluta träna, säger hon till SVT.

 

LÄS MER: SVT:s varning till Samir – efter kärlekskuppen 

 

Ida Redig har släppt fem album, det senaste kom för två år sedan.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!