Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ida Lundgrens insikt om Dolphs flickvän

Här berättar Ida Lundgren om Dolph Lundgrens nya kärlek
Dolph Lundgren har hittat kärleken i norska Emma Krokdal, som är 37 år yngre än honom själv.Foto: MEGA/IBL
Dolphs Lundgrens äldsta dotter Ida Lundgren, 24, berättar om sin syn på relationen.Foto: MPIFS/CAPITAL PICTURES / MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Paret har nu dessutom förlovat sig.Foto: Instagram
Dolph Lundgren med sina döttrar Greta och Ida Lundgren.Foto: BACKGRID UK/IBL

När hennes föräldrar skilde sig fick Ida Lundgren veta om sin pappa Dolphs nya flickvän på löpsedlarna.

Nu är Dolph Lundgren förlovad på nytt med 37 år yngre Emma Krokdal – och i ”Bathina – en podcast” säger filmstjärnans modelldotter att hon först trodde pappas nya kärlek bara var ute efter hans pengar.

– I början tyckte jag det, så klart. 23-årig tjej som bor i Los Angeles. Hon är tränare och vill vara skådis, varför är hon med en 62-åring, säger Ida Lundgren i podcasten.

Som dotter till svenska Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren, 62, hade Ida Lundgren, 24, ingen vanlig uppväxt. När hennes föräldrar höll på att skilja sig 2011 fick hon veta om sin pappas nya flickvän Jenny Sandersson genom tidningarnas löpsedlar.

– Det stod ”Dolph Lundgren i Mexiko med Anette Lundgren” och det var inte mamma på bilden. Så jag bara... okej, antar något kom ut nu, men det var innan det kom ut, säger hon i podcasten ”Bathina – en podcast”.

När det tidigare i år kom fram att Dolph Lundgren hittat kärleken på nytt i 37 år yngre norskan Emma Krokdal, hans tränare i Los Angeles, var det många som höjde på ögonbrynen åt åldersskillnaden. Även Ida Lundgren trodde Krokdal bara var ute efter pengar och kändisskap.

– I början tyckte jag det, så klart. 23-årig tjej som bor i Los Angeles. Hon är tränare och vill vara skådis, varför är hon med en 62-åring? Men när jag har träffat och hängt med henne mer, och sett hur de är på ett djupare plan, då känner jag nej, hon är inte sån, säger Ida Lundgren, och menar att de två kommer bra överens.

 

Ida Lundgren: ”Ser att de tycker om varandra”

Ida Lundgren konstaterar att det viktigaste för henne är att hennes pappa mår bra, och säger att hon inte kan styra hans liv.

– Jag ser att de tycker om varandra, de ger varandra någonting. Så länge pappa är lycklig så bryr jag mig inte längre. Han är 62 år, han behöver få leva sitt liv, säger hon och fortsätter:

– Det är klart det finns grejer där man känner ”oj, varför gör han så här”, men jag har lagt så mycket energi på mina föräldrar när jag var liten. De är för gamla nu, de får hantera sin egen skit nu. 

Dolph Lundgren och Emma Krokdal har tidigare öppnat upp för att de kanske kommer skaffa barn ihop, men Ida Lundgren hoppas hon slipper få fler syskon i framtiden.

– Jag hoppas inte det, men man vet aldrig. Men jag tror verkligen inte det. Om det händer så händer det, men jag tror inte det.

Ingrosso om singellivet: "Kan ha gått hem med ett fan"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.