Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Helenas infekterade möte med Glenn och nya kärleken

Helena Hysén kommer att möta sitt ex Glenn Hysén och nya kärlek Camilla Lendott nästa vecka.
Foto: Kanal 5 / Kanal 5
Glenn Hysén och Camilla Lendotts kontakt med Helena Hysén har varit minst sagt begränsad, på torsdag möts de i verkliga livet.
Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Ett laddat möte väntar Helena Hysén.

Nästa vecka står hon ansikte mot ansikte med exet Glenn Hysén och hans fästmö Camilla Lendott.

– Jag kommer bara gå förbi dem. Jag vet inte vad hon hittar på annars. Det är lika bra att bara gå rätt förbi, säger Helena Hysén 

Dramatiken inom familjen Hysén fortsätter. 

Den laddade stämningen mellan exmakarna Helena Hysén, 57, och Glenn Hysén, 59, trappades upp i samband med att Helena petades från tv-serien ”Hyséns”. 

Att Glenn och nya kärleken Camilla Lendott, 50, i samma veva krävde att hon skulle byta efternamn fick bägaren att rinna över för exfrun – som är övertygad om att det är Camilla som ligger bakom kraven.

– Camilla kräver, inte Glenn. Han får knappt andas själv. Jag är besviken något så in i skogen att hon får hålla på så här. Det är ju patetiskt, säger Helena Hysén.  Nu väntar ett laddat möte. Ex-paret ska nämligen träffas för första gången sedan Helena Hysén petades ur serien.

– Ja, så är det. Vi har inte setts på ett tag, bekräftar Helena Hysén till Expressen.

Helena Hyséns förberedelser inför mötet med exmaken Glenn

Orsaken är Ola Salos premiär för krogshowen ”It takes a fool to remain sane” på Rondo i Göteborg nästa torsdag.

– Jag är bjuden och ska gå med min dotter Annie. Självklart kommer hon att hälsa på sin pappa, men hon har sagt till honom: ”Kom inte fram till oss med henne”, berättar Helena Hysén om det kommande mötet.

Tv-profilen har förberett sig väl – och meddelar att hon inte kommer att hälsa på exet och hans nya kärlek när vägarna korsas. 

– Jag kommer bara gå förbi dem. Jag vet inte vad hon hittar på annars. Det är lika bra att bara gå rätt förbi, säger Helena Hysén och förklarar sitt beslut:

– De har gjort mig så mycket illa och är obetydliga för mig. Jag har inte gjort någonting. Varför ska jag möta dem? De är som luft för mig. 

Helena Hysén om intrigerna – ”det är tragiskt”

Trots alla hårda ord i är Helena Hysén inte sugen på att konfrontera paret.

Orsaken? Camilla Lendotts tidigare beteende.

– Jag tror inte det går in. På det sätt Camilla har uttryckt sig så tror jag knappast hon är mottaglig för någonting. Hon har förstört tillräckligt för min familj.Med tanke på de gemensamma barnen önskar dock Helena Hysén att stämningen vore annan.

– Det är tragiskt det här. Jag skiter fullständigt i om vad de tycker om mig, det handlar inte om det. Ger man sig in i en relation med barn så tar man hela paketet, förklarar hon.

Helena Hysén har inte bara förberett hur hon ska agera inför exmaken – hon har även planerat festklädseln.

– Jag är ingen tant, jag kommer ha på mig fräcka byxor och boots, avslöjar tv-profilen detaljer från klädseln hon kommer att möta exet i.

Expressen har sökt Glenn Hysén.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.