Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hyllningen till Naya Rivera efter hennes död

Fansen hedrade Glee-stjärnan efter drunkningen
Ryan Dorsey och Naya Rivera.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Josey och Naya Rivera.
Foto: Instagram.
Naya Rivera.
Foto: GREYSTAR / POLARIS POLARIS IMAGES

Skådespelaren Naya Rivera dog tragiskt i fjol i en drunkningsolycka.

Kvar lämnade hon en sörjande familj, däribland sonen Josey, 5, och ex-maken Ryan Dorsey, 37.

När USA firade mors dag under söndagen passade Dorsey på att hylla mamman till sitt barn i ett inlägg på Instagram.

”Vi kan inte använda ordet glad, men vi kan säga tack för att du var mamma och tack för att du gav mig den här fantastiska killen”, skriver han på Instagram, följt av flera hjärtan.

I juli i fjol begav sig skådespelaren Naya Rivera, känd från bland annat ”Glee” ut på en båtutflykt med sin fyraårige son Josey. Efter tre timmar hittades Josey ensam i båten.

Ett par dagar senare hittades Rivera död. Efter en obduktion konstaterades det att hon drunknat.

I söndags firade USA mors dag. Det var första gången Josey inte fick möjlighet att fira sin mamma sedan hon dog, och detsamma gällde för ex-maken Ryan Dorsey, som är pappa till Josey.

Men han kunde inte önska henne en glad mors dag.

Vi kan inte använda ordet glad, men vi kan säga tack för att du var mamma och tack för att du gav mig den här fantastiska killen”, skriver han på Instagram, följt av flera hjärtan och en bild på henne och sonen.

Flyttade ihop med systern

Ryan Dorsey och Josey flyttade i höstas ihop med Nayas syster, Nickayla Rivera, 25. En flytt som fick många att lyfta på ögonbrynen.

”Det är den mörkaste tiden i mitt liv. Det enda som är viktigt är mina vänner och min familj. Att finnas där för min systerson, trots att jag inte kan finnas där för mig själv. Jag är inte orolig över hur saker och ting ser ut, för ingen kan se hur plågsamt det här är för alla.”, skrev Nickayla Rivera på Instagram i samband med flytten.

Naya Rivera spelade Santana Lopez i den flerfaldigt Emmy- och Golden Globe-prisade tv-serien ”Glee” mellan 2009 och 2015.

https://www.instagram.com/p/COqBG0Cg9ZJ/
Nick Kamen är död - blev 59 år gammal

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.