Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biebers hårda svar efter exet Selenas kärlekslåt

Selena Gomez kärleksdrama – Hailey Biebers svar
Selena Gomez.Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Justin Bieber.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Hailey Baldwin Bieber.Foto: RICHARD BUXO / SPLASHNEWS.COM / RICHARD BUXO / SPLASHNEWS.COM/IB SPLASH NEWS

Selena Gomez är tillbaka med nya låten ”Lose you to love me” – som många fans spekulerar handlar om exet Justin Bieber.

Därför var det många som höjde på ögonbrynen när Biebers fru Hailey Bieber postade en bild på att hon lyssnar på låten ”I'll kill you”, samma dag som Gomez nya låt släppts.

”Det är totalt skitsnack”, svarar Hailey Bieber på sociala medier, efter spekulationer om triangeldrama, skriver People.

På tisdagen släppte Selena Gomez, 27, sin nya låt ”Lose you to love me” – hennes första egna låt på flera år.

Låttexten till ”Lose you to love me” har fått många att tro att låten handlar om hennes ex – Justin Bieber, 25. Bieber och Gomez var tillsammans från och till under flera år, och gjorde slut så sent som i mars 2018 – bara månader innan han gifte sig med Hailey Bieber, 22, för första gången.

Gomez nya låt tar upp ett giftigt förhållande, och verkar också göra flera tydliga referenser till sin relation med Bieber. Bland annat sjunger hon: ”På två månader ersatte du oss som om det var enkelt, det fick mig att tro att jag förtjänade det medan jag försökte läka”.

Hailey Bieber irriterad efter spekulationerna

Samma dag som Gomez släppt sin nya låt valde Hailey Bieber att lägga upp en printscreen av en låt hon lyssnar på – ”I'll kill you” av Summer Walker. Tajmingen hos Biebers inlägg gjorde att många drog slutsatsen att det är ett svar till Selena Gomez, skriver People.

”Det är inget sammanträffande att hon lägger upp det här på Instagram Story precis efter att låten har släppts”, menar en person, skriver People.

Men spekulationerna gjorde Hailey Bieber irriterad – som vale att gå ut och förneka att det var ”shade” mot Selena Gomez. I en kommentar på Just Jareds Instagramkonto, som nu har raderats, slår Bieber tillbaka mot ryktena om ett triangeldrama mellan henne och Gomez, med Justin Bieber i mitten.

”Snälla sluta med detta nonsens. Det är inget ”svar”. Det är totalt skitsnack”, skrev Hailey Bieber.

Hör Justin Biebers fina kärleksförklaring till Hailey Bieber här:

Justin Biebers kärleksförklaring till Hailey Baldwin

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.