Foto: REX SHUTTERSTOCK / REX SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: REX SHUTTERSTOCK / REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: REX SHUTTERSTOCK / REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: KANAL 5Foto: KANAL 5
 Foto: KANAL 5

”Huset fullt”-stjärnans stora bebislycka

Publicerad

Skådespelaren John Stamos, 54, har blivit pappa.

På Instagram visar han nu upp sin bebislycka tillsammans med flickvännen Caiylin McHugh, 31.

”Från och med nu kommer det bästa av mig vara min fru och min son”, skriver han på Instagram. 

”Huset fullt”-stjärnan John Stamos har blivit pappa. 

Skådespelaren berättar nu om sin nya bebislycka på Instagram och hashtaggar inlägget med  ”Inte längre bara en farbror” och ”Överlycklig”.

”Från och med nu kommer det bästa av mig vara min fru och min son”, skriver han till en bild på den lille pojken vilande på hans bröst.

Sonen är hans första gemensamma barn med hustrun Caitlin McHugh och kommer att heta Billy, efter skådespelarens pappa.

 

LÄS MER: Så ser gänget från "Huset fullt" ut nu 

 

https://www.instagram.com/p/BhnqDhqhKPg/?taken-by=johnstamos

 

Berättade om pappalyckan

Skådespelaren berättade i februari om lyckan att bli pappa och hade då svårt att sätta ord på sina känslor.

– Jag har väntat i hela mitt liv på detta. Jag är redan så full av känslor och så förväntansfull. Jag har drömt om vår bebis. Det jag menar är att jag är så förväntansfull, sa han då enligt Daily Mail.

John Stamos har tidigare berättat om sorgen att hans egna föräldrar aldrig fick uppleva att han blir pappa.

”Det gör mig bedrövad att mina föräldrar inte är här och blir en del av detta, men jag vet att det aldrig hade hänt om de inte fanns där uppe”, har han tidigare berättat för People. 

 

LÄS MER: Netflix: Här är alla tv-nyheter för maj 2018

 

Stamos, fick sitt stora genombrott för sin roll som Jesse Katsopolisi i tv-serien ”Huset fullt” där även Mary-Kate och Ashley Olsen medverkade. Tv-serien spelades in 1985 till 1997 och senare har även en uppföljare med namnet ”Huset fullt – igen” med flera av skådespelarna visats på Netflix.

Skådespelaren har även synts i flera tv-serier som ”Cityakuten”, ”Vänner” och ”Glee”.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag