Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hur lever man upp till förväntningarna nu?

Kim Kardashian och Kanye West.Foto: Km/Fameflynet Pictures
Kim Kardashian.Foto: Rgk, Pacificcoastnews

Kim Kardashians och Kanye Wests son är född och alla mår bra.”

Sen var det slut på meddelandet och här står vi nu och ba':

– Men hallå! Vad ska han heta då?

Veckans hiss och diss

HISSAR:

Bästa svaret på länge. Angelina Jolie om vad hon sa till Sony-chefen Amy Pascal när hon frågade om Jolie ville spela rollen som Bond-brud: "Jag är inte bekväm med det, men jag skulle gärna spela Bond".

 

DISSAR:

Sandra Bullock som i intervjuer påstått att kändistidningarna ljuger när de skrivit att hon adopterat en dotter – för att sedan sälja storyn om nyadopterade dottern Laila till kändistidningen People. Ursäkta men vem är det egentligen som ljuger?

 

VI SÅG…

Saturday Night Live med värden Ryan Gosling – som bara inte kan sluta fnissa under inspelningen av sketcherna. Om du gillar videoklipp med urgulliga, charmiga kattungar kommer du gilla det här också.

 

PSSST:

Bara så ni vet: Leonardo DiCaprio blir INTE våldtagen av en björn i nya filmen "The Revenant". Så löd årets märkligaste dementi som filmbolaget förra veckan tvingades skicka ut efter att ryktet fått enorm spridning på nätet – och orsakat en kritikerstorm. ”Jag trodde först det var ett skämt”, säger den Oscarsbelönade ”Birdman”-regissören Alejandro Inarritu som regisserar filmen.

Talkshow-värden Ellen DeGeneres gjorde sitt bästa när Kim Kardashian avslöjade att de hade panik där hemma. För hur lever man upp till förväntningarna när storasyster heter North West?

Namnen måste ju matcha, men ännu ett ordvitsigt väderstreck blev uppenbarligen too much även för en Kardashian. Och då är kändisar ändå överrepresenterade när det kommer till knäppa namnval. (Hej Apple, Poppy Honey och Moroccan som Gwyneth Palthrows, Jamie Olivers och Mariah Careys ungar heter.)

– Wild eller Wild-Wild, föreslog Ellen DeGeneres vilket fick höggravida Kim Kardashian att skratta så magen hoppade.

Jag gillade Wild West. Bättre än Saint West som Kim Kardashian i går meddelade att de valt.

Att det inte blev någon Wild-Wild West ska vi däremot vara glada för. Bindestreck krånglar i varenda flygbokning. Och om vi bortser från Huset Fullt-skådisen Mary-Kate Olsen och några Texasbor är det ingen i USA som fattar grejen. Lägg dessutom till ett efternamn med skumma prickar och du kan räkna med att namnet på biljetten inte kommer överensstämma med passet och då blir det jättejobbigt.

Nästan lika jobbigt som för 5-åringen som blev en världsnyhet när hon inte fick beställa en personlig Nutella-burk för att de inte ont anande föräldrarna hade döpt henne till Isis.

Eller för all del, min gamla franska kompis i Australien som hette Fanny (inte så rumsrent ord för det kvinnliga könsorganet) vilket alltid fick folk att skratta tills hon tog kommandot och började säga ”Mitt namn är Pussy (ännu mindre rumsrent) men ni kan kalla mig Fanny”.

Kör på Saint Wild West, Kim och Kanye. Det blir kanon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.