"Hunger games"-skådespelaren Jena Malone, 31, och pojkvännen Ethan DeLorenzo har blivit föräldrar. Foto: Andreas Rentz / GETTY IMAGES EUROPE"Hunger games"-skådespelaren Jena Malone, 31, och pojkvännen Ethan DeLorenzo har blivit föräldrar. Foto: Andreas Rentz / GETTY IMAGES EUROPE
"Hunger games"-skådespelaren Jena Malone, 31, och pojkvännen Ethan DeLorenzo har blivit föräldrar.  Foto: Andreas Rentz / GETTY IMAGES EUROPE
Paret delar med sig av en bild på den nya lilla familjen. Foto: Km/Fameflynet Pictures / STELLA PICTURESParet delar med sig av en bild på den nya lilla familjen. Foto: Km/Fameflynet Pictures / STELLA PICTURES
Paret delar med sig av en bild på den nya lilla familjen. Foto: Km/Fameflynet Pictures / STELLA PICTURES

"Hunger games"-skådespelaren har blivit mamma

Publicerad

Jena Malone och Ethan DeLorenzo har blivit föräldrar.

På Instagram delar "Hunger games"-skådespelaren med sig av babylyckan.

"Vilken otrolig välsignelse", skriver Malone på Instagram.

Det är på Instagram som paret delar med sig av den stora lyckan.

"Hunger games"-skådespelaren Jena Malone, 31, och pojkvännen Ethan DeLorenzo har blivit föräldrar.

Paret delar med sig av en bild på den nya lilla familjen. På bilden håller Jena Malone sonen Ode Mountain DeLorenzo Malone i famnen, och bakom henne håller Delorenzo om henne.

Paret skriver om känslorna:

Jena Malone om babylyckan

"Den bästa helgen i mitt liv. Vilken otrolig välsignelse att väljas av den här fantastiska, snälla, vackra själen att bli hans föräldrar", skriver Jena Malone på Instagram.

I inlägget tackar hon sin son för att hon får vara med om det här.

"Ödmjuk och helt hänförd att vi får uppleva den mest urtida och överlägsna kärleken som existerar. Tack Ode Mountain DeLorenzo Malone", skriver Jena Malone på Instagram.

 

LÄS MER: Jena Malone kan spela Robin i ny "Batman"-film

 

Jena Malone: "Jag bär den största drömmen"

Ethan DeLorenzo, som arbetar som fotograf, delar också med sig av en video på sonen på Instagram. Där dansar han med Ode Mountain i famnen.

Det var i januari som Jena Malone och pojkvännen Ethan DeLorenzo delade med sig av beskedet att de väntar barn. Avslöjandet kom i formen av en bild, där Jena Malones babymage syntes.

Till bilden skrev Jena Malone ett poetiskt inlägg.

"Jag bär den största drömmen av dem alla", skrev hon i ett inlägg, där hon taggade pojkvännen som tagit bilden.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag