Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Humorduons glädje – giftermål och barn

Komikern och skådespelaren berättar själv om privatlivet. Intervju från 2020.
Klas Eriksson och Alfred Svensson.
Foto: OLLE SPORRONG

Klas Eriksson och Alfred Svensson har blivit ”Leif” och ”Billy” med hela svenska folket.

Nu firar de privat – där den ene ska bli pappa och den andre gifta sig.

”Lyckligaste dagen i mitt liv! Vi ska gifta oss”, skriver Alfred Svensson på Instagram.

Leif och Billy, eller Klas Eriksson och Alfred Svensson som duon bakom det populära programmet egentligen heter, har underhållit svenska folket sedan 2016. Året efter stod det klart att SVT värvat in dem för att skämta för miljonpublik, och där har de blivit kvar.

Den senaste tiden har duon, som 2020 vann en Kristall för bästa humorprogram, inte varit i blickfånget för sina framgångar på SVT.

Nej, i stället har det handlat om deras privatliv.

”Lyckligaste dagen i mitt liv! Vi ska gifta oss”, skrev Alfred Svensson i början av november till en bild på honom själv och framtida hustrun Helen Friberg där de skålar i vad som ser ut att vara bubbel.

https://www.instagram.com/p/CklrjWdssVU/?hidecaption=true

Vännen och kollegan Klas Eriksson vill inte vara sämre. På fredagen meddelade han sina följare på Instagram att han och flickvännen Julia Kvarnberg väntar sitt första barn ihop.

”Kolla, det är en liten knodd i magen och vi ska bli föräldrar om allt går som det ska. Vilken wowig känsla! Är så tacksam och glad”.

https://www.instagram.com/p/Clq02_to6hg/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D?hidecaption=true

MER NÖJE: ”Sågningen av populära julfilmen: Snuttefilt”

”En snuttefilt för övergödda romantiker” • Getingbetyg • Expressens julkalender med Jennie Pierrou och Mattias Bergqvist

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.