Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hugo Gustafsson sjuk – Cecilia von der Esch kan tvingas byta danspartner

Cecilia von der Esch kan bli tvungen att dansa utan Hugo
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Aaron Brown har tidigare dansat med Sanna Lundell.
Foto: OLLE SPORRONG
För många är hon känd som Cissi Forss. Efter bröllopet heter hon numera von der Esch.
Foto: EMIL NORDIN

Skådespelaren Cecilia von der Esch och danspartnern Hugo Gustafsson har hittat varandras rytm på dansgolvet – och fick hyllningar av juryn i premiären av ”Let's dance”.

Men nu har hon varit tvungen att byta danspartner - mitt i den viktiga träningen inför lördagens sändning. 

– Jag saknar honom, hans trygghet, säger von der Esch.

Efter tre veckors hård träning fick skådespelaren Cecilia von der Esch och ”Let's Dance”-veteranen Hugo Gustafsson hyllningar av juryn för sin tango. 

Men trots att dansparet hittat en trygghet i varandra så kan Cecilia von der Esch bli tvungen att byta danspartner på lördag.

– Jag hoppas ju så klart att Hugo kommer kunna dansa med mig på lördag men just nu så ser det ganska ovisst ut, berättar Cecilia von der Esch.

På torsdagens repetition kallades den tidigare ”Let's Dance”-deltagaren Aaron Brown in och fick lära sig koreografin – på en halvtimme. Hugo Gustafsson är tvungen att stanna hemma på grund av en förkylning. 

– Aaron är fantastisk men det är ju en längdskillnad också, Hugo är väldigt lång. Aaron och jag är nästan lika. Det är olika förningsteknik och dom har olika kroppar så det blir ju två olika danser, säger Cecilia von der Esch men tillägger att hon tror att det trots allt blir bra.

– Jag är glad att jag slipper dansa själv.

Har tidigare tävlat i ”Let's dance”

Aaron Brown såg senast i ”Let's dance” 2019 när han dansade Sanna Lundell, året dessförinnan tävlade han med Britt Ekland. Han har även ställt upp i ”Britain's got talent” tillsammans med ”Let's dance”-kollegan Jasmine Takács.

– Aaron är helt magisk men det är Hugos koreografi, det är vi som är danspartners och det är klart att det är Hugo jag ska dansa med, säger Cecilia von der Esch.

Se också: Aron Anderson slår tillbaka mot hatet

Fick taskiga kommentarer efter premiäravsnittet – vill motbevisa

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.