Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hugh Grants misstag – med svenska Anna

Hugh Grant gifte sig med Anna Eberstein 2018.
Hugh Grant är aktuell med filmen ”The Gentlemen”, där han spelar mot bland andra Matthew McConaughey.Foto: GC1\ZOB / ALL OVER PRESS WENN
Hugh Grant och Anna Eberstein.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Efter över sex år ihop och med tre barn tillsammans gifte sig Hugh Grant med svenska Anna Eberstein förra året.

Nu berättar skådespelaren varför han väntade så länge.

– Jag hade helt enkelt fel, säger Hugh Grant, i radioprogrammet Chris Evans breakfast show.

Det var i somras förra året som paret Hugh Grant, 59, och tv-producenten Anna Eberstein, 40, till slut gifte sig i en privat ceremoni i Chelsea i London. Då hade de redan varit ett par i sex år och har sedan de träffades fått tre barn tillsammans.

Hugh Grant har flera gånger tidigare uttryckt sig kritiskt mot äktenskap och att han inte lockas av tanken.

– Om jag tycker människor ska vara i 40 år långa, monogama och trogna relationer? Nej, nej, nej. Vem har sagt det? Bara Bibeln. Ingen har någonsin sagt att det är en bra idé. Jag tycker det är oromantiskt med äktenskap. Man stänger sig själv inne, sa han i en radiointervju två år innan giftermålet.

Hugh Grants förändring efter bröllopet med Anna Eberstein

Men efter drygt ett och ett halvt år som äkta make har ”Love actually”-stjärnan insett sitt misstag. I en intervju i brittiska radioprogrammet Chris Evans breakfast show berättar Hugh Grant om bröllopet.

– Det var en väldigt liten sak, det är allt. Det var väldigt fint att gifta sig. Det var ytterligare en sak som jag skjutit upp för många årtionden, säger han, enligt Daily Mail.

På frågan om varför han väntat så länge säger Hugh Grant att han haft fel, och att det samma gäller hans inställning till barn.

– Jag hade helt enkelt fel. Och barn, du vet, jag brukade himla med ögonen. Folk kunde säga, Hugh, du förstår inte, men de hade rätt, säger han.

Ändrade sig om äktenskap och barn

I radioprogrammet berättar han också en historia om Anna Eberstein bakgrund i norra Sverige. Hugh Grant säger att han satt och tittade på musikalen ”Sound of music” och sjöng med och grät till sångerna, när hans fru kom in.

– Det här är en kvinna från norra Sverige, där män är män, de pratar knappt. Jag vet inte hur hon hamnade med mig. Jag tror att det var en av lägsta punkterna i vårt äktenskap, skämtar Hugh Grant i programmet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.