Anna Eberstein och Hugh Grant är på väg hem efter damernas Wimbledon-final. Foto: MAX TOLLWORTHY / SPLASH NEWS / MAX TOLLWORTHY / SPLASH NEWS/ IBL SPLASH, PHOTOS:Anna Eberstein och Hugh Grant är på väg hem efter damernas Wimbledon-final. Foto: MAX TOLLWORTHY / SPLASH NEWS / MAX TOLLWORTHY / SPLASH NEWS/ IBL SPLASH, PHOTOS:
Anna Eberstein och Hugh Grant är på väg hem efter damernas Wimbledon-final. Foto: MAX TOLLWORTHY / SPLASH NEWS / MAX TOLLWORTHY / SPLASH NEWS/ IBL SPLASH, PHOTOS:
Anna Eberstein och Hugh Grant. Foto: SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK / SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESAnna Eberstein och Hugh Grant. Foto: SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK / SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Anna Eberstein och Hugh Grant. Foto: SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK / SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Hugh Grant och Anna Eberstein satt i publiken under fjolårets Wimbledon. Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AP TT NYHETSBYRÅNHugh Grant och Anna Eberstein satt i publiken under fjolårets Wimbledon. Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AP TT NYHETSBYRÅN
Hugh Grant och Anna Eberstein satt i publiken under fjolårets Wimbledon. Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AP TT NYHETSBYRÅN
Hugh Grant och Anna Eberstein tog en tur till Paris i juni för att kolla tennis. Foto: E-PRESS PHOTO / /IBL E-PRESS PHOTO.COMHugh Grant och Anna Eberstein tog en tur till Paris i juni för att kolla tennis. Foto: E-PRESS PHOTO / /IBL E-PRESS PHOTO.COM
Hugh Grant och Anna Eberstein tog en tur till Paris i juni för att kolla tennis. Foto: E-PRESS PHOTO / /IBL E-PRESS PHOTO.COM

Hugh Grants kärleksmys med svenska Anna

Publicerad

Hugh Grant och svenska Anna Eberstein visar upp kärleken öppet.

Paret njöt av tennis i världsklass och varandras sällskap under Wimbledon-finalen. 

Skådespelaren Hugh Grant, 56, och svenska tv-producenten Anna Eberstein, 38, har två barn ihop – men passade på att ta sig lite tid på tu man hand på lördagen, rapporterar Daily Mail. 

Paret kollade på tennis i världsklass och myste med varandra under damernas Wimbledon-final i London på lördagen. 

Där fick de se Gabrine Muguruza slå Venus Williams i två raka set. 

Hugh Grant och Anna Eberstein är riktigt förtjusta i tennis och besökte så sent som i juni Paris för att följa Franska öppna på plats. 

 

LÄS MER: Hugh Grants kärlek till svenska Anna, 38

 

Hugh Grant: ”Väldigt fint”

Stjärnparet besöker inte bara de stora turneringarna. 2014 gästade Notting hill-skådespelaren Swedish Open i Båstad. 

– Det är mitt första besök i Båstad faktiskt. Jag tycker att det är fantastiskt. Det är väldigt fint här, kommenterade han då för Expressen.

Han berättade också att han återupptagit sitt egna tennisspelande.

– Jag har faktiskt precis börjat spela igen efter 15 års uppehåll.

 

LÄS MER: Hugh Grant visar sin kärlek till svenska Anna

 

Spelar tillsammans med svenska Anna

Sedan dess har Hugh Grant och Anna Eberstein setts spela ihop privat. 

Paret bor ihop i en bostad i mångmiljon-klassen i London-stadsdelen Notting hill. De har dessutom byggt ett exklusivt sommarställe i skånska Torekov. Huset mäter 230 kvadratmeter och rymmer tre badrum, fem sovrum inklusive ett speciellt dressingroom. 

Det var i september 2012 som de fick sitt första barn ihop – en son. 2015 fick de en dotter. 

Grant hade ett förhållande med skådespelaren Elizabeth Hurley under 13 år innan de separerade år 2000. Han har två barn från förhållandet med Tinglan Hong. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag