Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här är årets deltagare i ”Stjärnorna på slottet”

Charlotte Perrelli.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Ola Rapace.
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Ernst Billgren.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Shima Niavarani.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Kjell Wilhelmsen.
Foto: LENNART REHNMAN / GT/EXPRESSEN

Charlotte Perrelli, Ola Rapace och Ernst Billgren. Det är tre av de medverkande i årets omgång av ”Stjärnorna på slottet” i SVT. Premiär för de fem avsnitten är det julen 2020. 

Det är i ett pressmeddelande som SVT bekräftar årets uppställning ut i ”Stjärnorna på slottet”: Charlotte Perrelli, Ernst Billgren, Shima Niavarani, Kjell Wilhelmsen och Ola Rapace. Väntar gör fem avsnitt på sextio minuter. Som traditionen bjuder är det premiär under julhelgen. 

”Stjärnorna på slottet” spelas in på Lejondals slott, där även förra säsongen spelades in. 

SVT:s projektledare Ulrika Midunger säger i ett uttalande: 

”Vi är så glada över att kunna genomföra den 15:e säsongen av ”Stjärnorna på slottet” och med en spännande mix av tre skådespelare, en schlagerdrottning och en konstnär. Tittarna kan se fram emot ännu en känslomässig berg- och dalbana i julhelgen när Shima, Charlotte, Ernst, Ola och Kjell öppnar dörren och släpper in oss bakom kulisserna.”

Tareq Taylor tillbaka

”Stjärnorna på slottet” 2020 på tv-programmets 15:e säsong. Tv-kocken Tareq Taylor är med för tredje gången och ska tillsammans med huvudpersonerna sätta ihop luncher och middagar.

”Stjärnorna på slottet” med Charlotte Perrelli, Ernst Billgren, Shima Niavarani, Kjell Wilhelmsen och Ola Rapace har premiär julen 2020 i SVT. Meter Television producerar tv-programmet. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.