Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hovets hyllning på prins Daniels födelsedag

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte nyligen ambulanssjukvården i Region Stockholm.
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Den 15 september är prins Daniels födelsedag – något som hovet uppmärksammar på sociala medier.

Kronprinsessan Victorias make har hunnit fylla 47 år, och hyllas på sin dag.

”I dag fyller H.K.H. Prins Daniel 47 år!”, skriver kungahuset på Instagram.

På tisdagen är det prins Daniels födelsedag – som fyller 47 år.

Födelsedagen uppmärksammas bland annat på kungahusets sociala medier.

– Prins Daniel firas traditionsenligt. Han firar tillsammans med familjen och det sker helt privat, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

På Instagram har kungahuset publicerat en bild på födelsedagsprinsen, där han sitter stilig i kostym vid ett bord i Gustav III:s paviljong i Hagaparken, nära hemmet. Prins Daniel, kronprinsessan Victoria och barnen prinsessan Estelle och prins Oscar bor alla på Haga slott i just Hagaparken.

Prins Daniel fyller 47

”I dag fyller H.K.H. Prins Daniel 47 år! Bilden är tagen i Gustav III:s paviljong i Hagaparken”, skriver kungahuset på Instagram, till bilden.

Det var många som ville önska prins Daniel ett stort grattis på födelsedagen. På bara tre timmar hade bilden på Daniel gillats över 20 000 gånger, och fått över 700 kommentarer med gratulationer. På Facebook är det ännu fler som grattar honom – och många är tacksamma över hans engagemang med Generation Pep, där han uppmuntrar unga att röra på sig mer.

https://www.instagram.com/p/CFJd_DiA4Bj/
Lärde känna varandra 2001 och gifte sig 2010 – minns tillbaka på gamla bilderna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.