Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hov1-stjärnans pussbilder – ihop med tv-profilen

Hov1 på P3 Guld i mars. Nu viskas det om att Dante Lindhe synts på flera närgångna bilder ihop med en svenskchilensk modell och tv-stjärna, Stephanie ”Steffi” Mendez.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Det tisslas och tasslas på Instagram.

Hov1-medlemmen Dante Lindhe har synts på flera närgångna och pussiga bilder på sistone – ihop med en svenskchilensk modell och tv-stjärna, Stephanie ”Steffi” Mendez.

I höstas meddelade Hov1-medlemmen Dante Lindhe, 25, att han och flickvännen Amanda Strand, 22, går skilda vägar.

Men av Instagram att döma har han hittat kärleken igen – i modellen Stephanie ”Steffi” Mendez.

Möjligtvis ett obekant namn för svenska följare men hon är dotter till den svenske artisten Leo Méndez, 45, känd som DJ Méndez, och har tidigare bott i Chile där hon är desto mer etablerad. I Chile har hon bland annat har medverkat i kändisversionen av ”Masterchef”, en motsvarighet till ”Sveriges mästerkock”.

https://www.instagram.com/p/CNYm8Q4p190/?utm_source=ig_embed

Pussas i video på Instagram

Dante Lindhe och Stephanie Mendez har synts på flera bilder och videoklipp tillsammans på Instagram den senaste månaden.

I en video, där Dante Lindhe också är taggad, ses Hov1-stjärnan ligga med huvudet mot Stephanie Mendez bröstkorg medan hon stryker honom över ansiktet.

Dante Lindhe är taggad i videon.
Foto: Instagram

Ytterligare en video visar hur Dante Lindhe ger Stephanie Mendez en puss på kinden – till tonerna av Tupac-låten ”Me and my girlfriend”.

Puss puss!
Foto: Instagram

De syns dessutom tillsammans på ett flertal selfies, däribland inifrån ett flygplan, och nyligen laddade Stephanie Mendez upp en bild som Dante Lindhe tagit.

”Svensk sol”, lyder bildtexten.

http://www.instagram.com/p/CPihaTjtTOE/

Varpå Hov1-stjärnan kommenterade:

Dante Lindhe verkar förtjust.
Foto: Instagram

Känd från tv – i Chile

Modellen Stephanie Mendez har hela 1,2 miljoner följare på Instagram och drömmer om att en dag arbeta som skådespelare.

Hon har varit programledare i chilensk tv och hade en roll i tv-serien ”Tranquilo Papá” 2017, enligt hennes sida på filmsajten IMDB. Hon har dessutom medverkat i en egen dokusåpa om familjen Mendez. Serien beskrivs som ”Chiles mest skruvade dokusåpa” av Svenska dagbladet som skriver att den är ”en sydamerikansk motsvarighet till 'The Osbournes'”.

– Att jag är känd från tv är både en fördel och en nackdel. Det är bra för att jag har ett namn, men det kan också göra det svårare att se mig som någon annan när jag gör en roll som inte liknar mig, har 25-åringen tidigare sagt i en intervju med Svenska dagbladet.

Expressen har sökt Dante Lindhe och Stephanie Mendez.

Kändisarna som gick från att låtsas vara kära på film – till att bli kärlekspar i verkliga livet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.