Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hoten efter hemliga bikini- bilden på Khloé Kardashian

En oretuscherad strandbild på stjärnan spreds av misstag under påskhelgen.
Foto: RTNSADOU/INSIGHT MEDIA 1 / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES
Khloé postade ett inlägg där hon pratade om sin egen självbild.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE

Flera personer som spridit en oretuscherad bikinibild på Khloé Kardashian, 36, träder nu fram och berättar om hoten från influencerns team.

”Att Kardashian går så långt för att upprätthålla en falsk bild av hennes ansikte och kropp berör,” säger Krystal Green, en plastikkirurgikonsult som delat bilden vidare.

”Jag har definitivt inte pengar att anställa advokater mot Kardashians eller någon för den delen.” säger en annan Instagram-användare till Insider.

En semesterbild på Khloé Kardashian vid poolen las under påskhelgen upp på Instagram ”av misstag” och spreds sedan rekordsnabbt på olika sajter. Omedelbart vädjade Tracy Romulus, marknadschef för systern Kim Kardashians bolag KKW brands om att få bilden borttagen.

– Bilden på Khloé är tagen under en privat tillställning och har delats av en assistent utan hennes tillstånd av misstag, sa Romulus. 

– Khloé är jättevacker men det är upphovsägarens rätt att få en bild borttagen som inte är avsedd att publiceras.  

Insider har talat med flera personer som publicerat bilden på reality-tv-stjärnan och som också ombetts att ta bort den. 

Hotades med rättsliga åtgärder

En skärmdump av ett privat meddelande visar hur Romulus skrev att hon skulle rapportera kontot för ”mobbning och trakasserier” och koppla in advokater.

– Jag trodde aldrig riktigt att jag skulle engagera mig i något liknande, för att vara ärlig, säger personen bakom Instagram-kontot Problematic Fame, som har mer än 100 000 följare och är en av dem som kontaktades av Kardashians team. Kontot drivs av ”en student som startade det här kontot bara för att fördriva tid i karantän”. Studenten förklarar att de tidigare fått ”dödshot och andra hemska, hotfulla meddelanden” när poster publicerats och berättar:

– Jag har definitivt inte pengar att anställa advokater mot Kardashians eller någon för den delen.

Krystal Green, en plastikkirurgikonsult som även hon publicerade bilden, berättade att hon fick identiska e-postmeddelanden från både Kardashians team och Twitter som meddelade att hennes inlägg tagits bort.

– Twitter raderade det åt mig och låste min sida tills jag gick med på att inte lägga upp den igen, sa Green och fortsatte:

– Att Kardashian går så långt för att upprätthålla en falsk bild av hennes ansikte och kropp berör.

Kämpar med kroppsbildsproblem

Som svar på att bilden delades gick Khloé Kardashian också live på sin Instagram för att dela med sig av hennes ”orörda och ofiltrerade” kropp. Hon delade också ett långt meddelande där hon öppnade upp om att kämpa med kroppsbildsproblem.

”Som någon som har kämpat med sin kroppsbild hela sitt liv, när någon tar ett foto av dig som inte är smickrande, i dålig belysning eller inte fångar din kropp som den är efter att ha arbetat så hårt för att komma dit borde du ha all rätt att be om att den inte ska delas - oavsett vem du är.” skrev Khloé Kardashian.

Hon fortsatte: 

”För andra som känner det ständiga trycket att de aldrig känner sig tillräckligt perfekta, vill jag att du ska veta att jag ser dig och jag förstår.”

https://www.instagram.com/p/CNY29zthNif/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.