Matilda Nilssons hemlängtan blir för stark och hon väljer att hoppa av redan i andra avsnittet av ”Biggest loser”.Matilda Nilssons hemlängtan blir för stark och hon väljer att hoppa av redan i andra avsnittet av ”Biggest loser”.
Matilda Nilssons hemlängtan blir för stark och hon väljer att hoppa av redan i andra avsnittet av ”Biggest loser”.
Matilda Nilsson packar sin väska och lämnar ”Biggest loser”Matilda Nilsson packar sin väska och lämnar ”Biggest loser”
Matilda Nilsson packar sin väska och lämnar ”Biggest loser”
”Jag tycker Matilda gjorde ett felbeslut” säger ”Biggest loser”-deltagaren Michael Sjögren.”Jag tycker Matilda gjorde ett felbeslut” säger ”Biggest loser”-deltagaren Michael Sjögren.
”Jag tycker Matilda gjorde ett felbeslut” säger ”Biggest loser”-deltagaren Michael Sjögren.

Hoppar av ”Biggest loser” – innan tävlingen hunnit börja

Publicerad

Redan i andra avsnittet av ”Biggest loser” blir en av deltagarnas hemlängtan för stark.

Matilda Nilsson väljer att lämna tävlingen innan den ens har hunnit börja.

”Biggest loser var ingenting för mig. Jag ville gå ner i vikt, men inte till vilket pris som helst”, skriver hon i ett sms.

I årets säsong av ”Biggest loser” på Sjuan kämpar sju par för att förändra sina liv. 

Så snart deltagarna kom till slottet rivstartade tävlingen och de och ställdes inför tuffa fysiska utmaningar.

Men för en av dem slutar resan redan här.

Matilda Nilssons, 23, hemlängtan är stark och hon börjar ifrågasätta sitt beslut att delta i ”Biggest loser”.

– Från det att vi klev av bussen så var det som att det blev på riktigt. Men det börjar krypa i kroppen av ångest. Jag vet inte om jag har gett mig in på någonting som jag kommer att fixa, säger hon i programmet och fortsätter med tårar i ögonen:

– Jag får höra så många gånger om dagen att jag gör det här för min son. Det gör jag ju till 110 miljoner procent, det pendlar så mycket om jag ska orka vara utan honom.

 

LÄS MER: ”Biggest loser”-vinnarens skräckskada efter smällen 

Matilda Nilsson pendlade fram och tillbaka innan hon beslutade sig för att hoppa av ”Biggest loser”.Foto: TV4

Hemlängtan tar över - lämnar tävlingen

Till slut blir längtan efter familjen allt för stor och Matilda Nilsson meddelar att hon vill hoppa av.

Hon kom till ”Biggest loser” för att göra förändringen tillsammans med barndomsvännen Johanna Pettersson, 23, som tycker att beslutet är tråkigt.

– Men mår hon bättre av att vara hemma, då ska hon vara där. Jag hoppas att hon pallar att köra det här racet hemma, säger vännen.

”Jag ville gå ner i vikt”

Även deltagaren Michael Sjögren, 50, beklagar avhoppet.

– Jag tycker Matilda gjorde ett felbeslut, för hon kommer komma hem där hon är trygg och vardagen finns. Hon skulle behövt vara kvar, säger han.

Nu i efterhand ångrar Matilda Nilsson ingenting.

”'Biggest loser' var ingenting för mig. Jag ville gå ner i vikt, men inte till vilket pris som helst. Så ja, det var helt rätt beslut”, skriver hon i ett sms.

Avsnitt två av ”Biggest loser - starkare tillsammans” sänds tisdagen den 10 april 21.00 i Sjuan och på TV4 Play. 

 

LÄS MER: Anna Book berättar - ångrar operationen 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag