Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Honey Boo Boo" ställs in efter sexdom

Hela säsongen var inspelad, men nu väljer TLC att lägga ner de kommande avsnitten av "Here comes Honey Boo Boo".Foto: Thibault Monnier, Pacificcoastnews
Mama June.Foto: Carlo Allegri
Mama June och Sugar Bear.

Hela säsongen var inspelad, men nu väljer TLC att lägga ner de kommande avsnitten av "Here comes Honey Boo Boo".

Detta efter Mama Junes påstådda relation med en dömd pedofil.

– Att stötta de här fantastiska barnens hälsa och välfärd är vår enda prioritet, säger kanalen till TMZ.

Det var sajten som först rapporterade om att Mama June har en relation med en dömd pedofil. Mannen avtjänade fram till i mars ett tio år långt fängelsestraff för att ha utfört sexuella handlingar med en åttaåring, skriver TMZ.

Det har fått tv-kanalen TLC att agera med krafttag. De väljer att inte sända de redan inspelade avsnitten av den kommande säsongen av realityshowen "Here comes Honey Boo Boo", som i Sverige visas på Kanal 11.

Stor succé

Serien som kretsar runt Alana "Honey Boo Boo" Thompson, 9, och hennes familj är en stor succé för kanalen.

Trots bilder på paret i ett hotellrum förnekar Mama June att hon har en relation med dömda mannen, men TLC väljer ändå att lägga ner showen, med tanke på barnen.

– Att stötta de här fantastiska barnens hälsa och välfärd är vår enda prioritet. TLC är fortsatt hängivna dessa barns välbefinnande, säger en representant för tv-kanalen till TMZ och uppges bland annat förse Alana och hennes syskon med privatlärare och kurator.

Separerar från Papa Bear

I slutet av september meddelade Honey Boo Boos föräldrar Mama June och Papa Bear att de separerar.

Familjen Thompson syntes först i tv-serien "Toddlers and tiaras", som följde barn som ställer upp i skönhetstävlingar och deras engagerade föräldrar. Men eftersom Honey Boo Boo blev så populär fick hon snabbt en egen tv-serie.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.