Något som kan liknas en brottningsmatch utbröt i Nattduellen i "Mästarnas mästare".Något som kan liknas en brottningsmatch utbröt i Nattduellen i "Mästarnas mästare".
Något som kan liknas en brottningsmatch utbröt i Nattduellen i "Mästarnas mästare".
Josefin LillhageJosefin Lillhage
Josefin Lillhage

Hon tvingades lämna – efter hårda kampen

Publicerad

Något som kan liknas en brottningsmatch utbröt i Nattduellen i "Mästarnas mästare".

Där möttes Josefin Lillhage och Janni Larsson - och det slutade att den ena drog den andre över bordet i fighten om staven.

– Det som såg ut som en brottningskamp var ändå en regelrätt seger, säger programledaren Micke Leijnegard efter att Janni Larsson vunnit.

I "Mästarnas mästare" i SVT på söndagskvällen var det simmerskan Josefin Lillhage som åkte ut.

Hon kom att möta Janni Larsson i Nattduellen, där de båda kombattanterna slogs om att snabbast sno åt sig en glasstav på given signal.

 

LÄS MER: "HeatoN" chanslös – åkte ut direkt: "Skämt"

 

Men kampen blev våldsam. De båda visade prov på så mycket vilja att det näst intill utbröt handgemäng om staven.

I den första omgången, bäst av tre, var de båda lika snabba på att greppa staven, men efter att de båda slitit och dragit i den var det Janni Larsson som tog hem segern.

– Det blev lite fajt där, konstaterade programledaren Micke Leijnegard.

I nästa omgång blev det än mer våldsamt.

De båda var lika snabba på att greppa staven, men Josefin Lillhage använde kraft och drog helt sonika staven åt sig. Men det bar sig inte bättre än att Janni Larsson höll fast, och drogs upp på bordet.

Josefin Lillhages järngrepp

Där hängde hon och sprattlade med armar och ben, men utan att släppa taget om staven. På något sätt lyckades hon lirka loss den ur Josefin Lillhages järngrepp - och kunde slinka ner på sin sida om bordet som en vinnare.

Micke Leijnegard var imponerad.

– Något liknande har vi inte varit med om sedan Jörgen Jönsson skallade Anders Järryd i en nattduell för några år sedan, sade han och fortsatte:

– Det som såg ut som en brottningskamp var ändå en regelrätt seger. Janni tog den, och det var staven hon ryckte åt sig efter denna brottningsmatch.

Hon utropade sedan segraren.

– Det var tufft och hårt. Jag är ledsen Josefin. Grattis Janni!

 

LÄS MER: Ikonen: "Helt absurt att de har med honom i "Mästarnas Mästare'"

 

Efteråt berättade Janni Larsson att hon aldrig trodde att hon skulle vinna.

– Jag trodde att jag skulle förlora, säger Janni

Men Josefin Lillhage var ingen dålig förlorare.

– Du var snabbast, en värdig vinnare, sade Josefin Lillhage till Janni Larsson.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag