"Hon tröttnade på honom"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Nu går Magnus Hedman och Magdalena Graaf skilda vägar.
Foto: OLLE

Kärleken övervann inte allt.

Magdalena Graaf tröttnade på att vara lyxhustru   nu skiljer hon sig från Magnus Hedman.

  Magdalena har varit fantastisk för mig och våra barn. Jag tackar henne för allt hon gjort för barnen och mig, säger en bedrövad Magnus Hedman till Expressen.

Fotbollsproffset Magnus Hedman och modellen Magdalena Graaf har utmålats som det perfekta paret. Men så var det inte under ytan. Magnus Hedmans fotbollskarriär knäckte förhållandet, uppger flera nära vänner till paret för Expressen. "Hon tröttnade", säger en av vännerna. – Jag är överkvalificerad för att bara sitta hemma och ta hand om tre barn, har Magdalena sagt till vännen.

Ensam i lyxvillan

 Förra våren var Magnus Hedman utlånad från skotska Celtic till italienska Ancona i ett halvår, och då fick Magdalena vara mycket ensam hemma i den 300 kvadratmeter stora lyxvillan utanför Glasgow. I november föddes parets tredje barn, Tristan, och så sent som i januari tackade Magnus Hedman nej till ett bud från Belgien med motiveringen att han inte ville lämna familjen igen.

"Goda vänner"

 I går valde Magnus Hedman att kommentera skilsmässan: – Det finns ingen tredje part inblandad, det är viktigt att säga. Det beror på andra orsaker, säger han till Expressen. – Magdalena och jag är goda vänner. Det är viktigt med vänskapen för våra barns skull. Magnus åkte till Stockholm i söndags för att få lite tid att smälta det som hänt. I dag eller i morgon återvänder han till Skottland.

Har två barn

 Men vad som kommer att hända nu vet han inte. – Detta kommer att påverka hela mitt liv. Jag har inte kommit så långt i min bearbetning av skilsmässan. Jag måste komma upp till ytan och för att kunna ta beslut om framtiden, också inom fotbollen, säger han. – Jag kommer att göra det som är bäst för barnen, det är mycket viktigare än min fotbollskarriär. Magnus och Magdalena har Carl Lancelot, 5, och Tristan, 4 månader, tillsammans, dessutom har Magdalena sonen Isaac, 10, med en annan pappa.

FAKTA

Sammanfördes av Martin Dalin
Magnus Hedman, 32, och Magdalena Graaf, 29, blev tillsammans 1998 och förlovade sig i november samma år.
Då var Hedman förstamålvakt i det svenska fotbollslandslaget och proffs i England.
Graaf låg på topplistorna tillsammans med lillasyster Hannah och gjorde flera stora jobb som (naken)modell.
De träffades genom fotbollsproffset Martin dahlin som då var tillsammans med Hannah.
Magdalena hade redan sonen Isaac från ett tidigare förhållande.
I mars 1999 tog förhållandet slut, men till sommaren var de tillsammans igen.
I oktober gifte de sig i Ulriksdals slottskapell under stort hemlighetsmakeri.

Bilderna från bröllopet såldes exklusivt till en veckotidning för 150 000 kronor.
21 juli 2001 föds parets son Carl Lancelot.
5 november 2004 föds parets son Tristan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.