Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon tar över skandal-succén ”Love Island”

Allt du behöver veta om dokusåpan.
Malin Falk Gramer – ny programledare för ”Love Island Sverige”.Foto: /IBL / /IBL
Årets deltagare.Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Efter fredagens nyhet om att Malin Falk Gramer återvänder till TV4 kan Expressen nu avslöja hennes nya uppdrag: Programledare för kanalens mångmiljonsatsning ”Love Island Sverige”.

Malin Falk Gramer landade på grekiska Korfu redan under fredagen.

– Det jag älskar med ”Love Island” är att alla deltagarna är här för att hitta kärleken på riktigt, säger den nya programledaren.

På fredagen kunde Expressen berätta att Malin Falk Gramer lämnar konkurrenten TV3 för att återvända till TV4, där hennes tv-karriär tog sin början.

Nu står det klart vad som blir hennes nya uppdrag: att guida tittarna genom TV4:s succéprogram ”Love Island Sverige”.

Malin Falk Gramer ersätter därmed den tidigare programledaren Malin Stenbäck. Falk Gramer landade på grekiska Korfu under fredagen och kliver inom kort in i programmet.

– Det känns så otroligt spännande och roligt att leda ”Love Island Sverige”. Jag har varit besatt av den brittiska versionen hela sommaren och ser så mycket fram mot att få ge mig in i vad som verkligen känns som världens hetaste kärleksserie, säger Malin Falk Gramer.

– Det jag älskar med ”Love Island” är att alla deltagarna är här för att hitta kärleken på riktigt, och att det vi spelar in en dag sänds redan nästa dag så att tittarna kan vara med och påverka allting i realtid.

Producenternas lycka efter värvningen

Den exekutiva producenten Lotta Edvarsson är entusiastisk:

– Malin Falk Gramer är en av Sveriges mest älskade programledare och hon är en match made in heaven med ”Love Island”. Därför känns det otroligt kul att äntligen kunna berätta att hon i princip åkte direkt från sitt drömbröllop i Spanien, hit till inspelningarna av programmet. 

Lotta Edvardsson fortsätter:

– ”Love Island” sänder direkt från Grekland så inom kort kommer tittarna få se henne för första gången inne i Love Island-villan.

David Lillemägi är också exekutiv producent för ”Love Island Sverige”.

– Malin Gramer började karriären hos TV4 och det känns fantastiskt att hon är tillbaka för att leda ”Love Island Sverige”. Vi är så taggade på att låta tittarna, och de ovetande deltagarna, få möta henne inom kort. Det kommer bli en magisk höst med ”Love Island” direkt från Grekland, sju dagar i veckan, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.