Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon spelar huvudrollen i nya ”Gossip girl”

”Gossip girl” kommer tillbaka under 2020.
Foto: WARNER BROS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Emily Alyn Lind.
Foto: ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK / ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Succéserien ”Gossip girl” kommer tillbaka – men med nya ansikten.

Nu har den första skådespelaren bekräftats, rapporterar Deadline.

Hello, Upper east siders! Den populära serien ”Gossip girl” är på väg tillbaka. 

Stremingtjänsten HBO Max har beställt tio avsnitt av succéserien som gav oss en inblick i det exklusiva livet hos de rika tonåringarna i New York.

Men den som har hoppats på att återse Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Chuck Bass och Nate Archibald får dock tänka om.

Fansen kommer i stället att få lära känna helt nya karaktärer och nu har den första skådespelaren bekräftats.

Nya karaktärer

Emily Alyn Lind, 18, kommer spela karaktären Audrey som är en av huvudrollerna i nytappningen av ”Gossip girl”, det skriver Deadline.

På Instagram bekräftar Emily Alyn Lind själv uppgifterna att hon ska medverka i serien.

https://www.instagram.com/p/B9PUeVwF1I4/

Likt de tidigare sex säsongerna av serien så baseras även denna på böckerna av Cecily von Ziegesar och kommer att utspela sig åtta år efter originalet.

Det är sedan tidigare känt att Kristen Bell återvänder och gör den populära rösten till ”Gossip girl”. Men om några av originalskådespelarna kommer tillbaka är ännu oklart.

Enligt Evening Standard kommer även de nya avsnitten av ”Gossip girl” att fokusera mer på landskapet på sociala medier och hur New york har förändrats under åren som gått.

Skaparna av originalserien, Josh Schwartz och Stephanie Savage, är båda med som exekutiva producenter av uppföljningen som har premiär på HBO Max under 2020.

”Gossip girl”-stjärnan förlorar vårdnaden om barnen

Rutherford får aldrig mer få ta med barnen hem till USA.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.