Kourtney Kardashian uppges vara beredd på att ha tillbaka Scott Disick Foto: Daniel Robertson / DANIEL ROBERTSON/STARTRAKSPHOTO. STARTRAKS PHOTOKourtney Kardashian uppges vara beredd på att ha tillbaka Scott Disick Foto: Daniel Robertson / DANIEL ROBERTSON/STARTRAKSPHOTO. STARTRAKS PHOTO
Kourtney Kardashian uppges vara beredd på att ha tillbaka Scott Disick Foto: Daniel Robertson / DANIEL ROBERTSON/STARTRAKSPHOTO. STARTRAKS PHOTO
Kourtney Kardashian har gett Scott Disick ett ultimatum. Foto: Wcp/4crns/Fameflynet PicturesKourtney Kardashian har gett Scott Disick ett ultimatum. Foto: Wcp/4crns/Fameflynet Pictures
Kourtney Kardashian har gett Scott Disick ett ultimatum. Foto: Wcp/4crns/Fameflynet Pictures

Hon har gett Scott Disick ett ultimatum

Publicerad

Kourtney Kardashian har gett Scott Disick ett ultimatum.

Nu kräver "Keeping up with the Kardashians"-stjärnan att exet slutar festa under sex månader – om hon ska ta tillbaka honom.

– Han säger de rätta sakerna, men Kourtney kan inte lita på honom än, säger en uppgiftslämnare till Heat Magazine.

Kourtney Kardashian och exet Scott Disick gjorde slut förra sommaren. Paret, som hade dejtat i nio år, har tre barn tillsammans, Mason, 6, Penelope, 3, och Mason, 16 månader.

Men nu uppges Kourtney Kardashian vara beredd på att ha tillbaka Scott Disick – på ett villkor. Enligt tidningen Heat magazine, som citeras av Female first, ska "Keeping up with the Kardashians"-stjärnan ha ställt ett ultimatum på exet. Han måste nämligen sluta festa och leva ett partyliv, om han återigen ska få bli en del av familjen.

 

LÄS MER: Bilden på Scott Disick dödar ryktena

Scott Disick måste sluta festa

Enligt tidningen ska Scott Disick vara festfri i minst sex månader innan Kourtney Kardashian kan vöerväga att ta tillbaka honom.

– Om han bara skulle bete sig bra ett par veckor, skulle hans goda beteende kunna ta slut snabbt igen. Kourtney vill se att han gjort en riktig förändring, och därför måste han bevisa att han verkligen är annorlunda nu. Därför ger hon honom sex månader, säger en uppgiftslämnare till tidningen och fortsätter:

– Hon älskar Scott, men det är en stor chansning att ta honom tillbaka.

 

LÄS MER: Scott Disick bryter tystnaden om Lina, 24

Scott Disick vill återförenas med Kourtney Kardashian

Scott Disick ska enligt uppgifter till tidningen vara inställd på att återförena familjen och Kourtney Kardashian hoppas nu på en framtid tillsammans.

– Hälften av henne har fallit för honom igen, men mamman i henne vill skydda sig själv och barnen. Scott säger alla de rätta sakerna, men Kourtney kan inte lita på honom riktigt än, säger uppgiftslämnaren.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag