Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon fick allt efter exmakens död – testamentet var falskt

”Tiger King: Mord, kaos och galenskap” väcker känslor bland tittare världen över.
Joe Exotics zoo har nu tagits över av Carol Baskin.Foto: NETFLIX / Courtesy of NETFLIX / ©2020 NETFLIX
Carol Baskin menar att hon inte begått något brott.
Joe Exotic dömdes till 22 års fängelse.Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY NETWORK/SIPA USA SIPA USA

Tigerälskaren och katträttsaktivisten Carole Baskin anklagas i dokumentärserien ”Tiger king: Murder, mayhem and madness” för att ha mördat sin exmake och förfalskat hans testamente. 

Och enligt nya uppgifter från polisen i Florida så var testamentet falskt, skriver tidningen Variety

Fienderna och kattälskarna Joe Exotic och Carole Baskin blev kända över hela världen i och med Netflix populära dokumentärserie ”Tiger king: Murder, mayhem and madness”.

Joe Exotic sitter i dag i fängelse för att han lejde en man att mörda Carole Baskin. I serien anklagar Joe Exotic Carole Baskin för att hon mördat sin exmake, Don Lewis, som försvann 1997 och förklarades död 2002. Själv hävdar hon sin oskuld och att hennes exman försvann efter han flugit i väg med ett av sina mindre flygplan.

Experterna: 100 procent falskt

Baskin ärvde allt efter att Don Lewis förklarats död och hans barn utlämnades helt från testamentet. I serien säger Joseph Fritz, tidigare advokat och vän till Don Lewis, att han misstänkte att testamentet var förfalskat. Något som nu visar sig stämma.

– Två experter säger att det är en förfalskning till 100 procent, säger Chad Chronister vid polisen i Hillsborugh county till den lokala nyhetskanalen 10 Tampa Bay, skriver tidningen Variety.

Sheriffen säger också till nyhetskanalen att utredningen fortfarande pågår.

Utfrågad av reporter i Vita huset om benådning av Joe Exotic.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.