Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon ersätter utslängda deltagaren i ”Big brother”

Foto: Youtube.
Foto: Jakob Dahlstrom / www.jakobdahlstrom.com jakob@jakobdahlstrom.com

De två deltagarna Kim Kamal och Isabel Pereira tvingades lämna ”Big brother” under torsdagen efter rasistiska uttalanden om judar.

Nu tar programmet in Youtube-stjärnan Jessica Pamlin som ersättare.

– Jag vill vara med om ett äventyr, säger Jessica Pamlin till Aftonbladet. 

Efter bara fyra dagar tvingades ”Big brother”-deltagarna Kim Kamal och Isabel Pereira lämna huset efter att ha uttalat sig nedsättande om judar i TV4-programmet.

Nu meddelar TV4 att Youtube-stjärnan Jessica Pamlin, 23, tas in i programmet som ersättare. 

– Jag vill vara med om ett äventyr. Det har varit lite samma i vardagen och jag kände att det skulle vara kul att få vara med och tävla, säger Jessica Pamlin till Aftonbladet.

Vill köpa lägenhet för vinstpengarna

Jessica Pamlin från Vendelsö har en egen Youtube-kanal där hon håller på med ett koreanskt fenomen kallat mukbang. Det går ut på att man äter väldigt mycket mat samtidigt som man filmar när man äter.

– Det började med att jag drabbades av ätstörningar när jag var 14 år. Nu vill jag visa för människor som är i samma sits som jag var att man kan njuta av mat, godis och Mcdonalds utan att må dåligt. Det är väl grunden till att jag började med det, säger hon till tidningen.

Hon har också en plan för vad hon ska göra om hon vinner tävlingen.

– Då jävlar blir det lägenhet, säger hon till Aftonbladet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.