Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon vinner ”Farmen VIP” – efter finaldramat

Sigrid Bernson vinner ”Farmen VIP” 2019.Foto: TV4
Vinstpengarna donerar Sigrid Bernson till en organisation för ögonsjukdomen ”Visual Snow”.Foto: TV4
Saga Scott väljer att hoppa av ”Farmen VIP”, precis innan semifinalen.Foto: TV4
Saga Scott säger i programmet att hon hellre ser Sigrid Bernson i en final.Foto: TV4

Sigrid Bernson knep vinsten i ”Farmen VIP” 2019 efter en dramatisk final.

Vinstpengarna donerar Bernson till en organisation som forskar kring ögonsjukdomen ”Visual Snow”, som ex-pojkvännen Samir Badran lider av.

– Jag vann Farmen, det är helt sjukt. Det känns som att jag drömmer, säger en glad Sigrid Bernson i programmet.

Vi har under våren fått följa svenska kändisar när de utmanar sig själva i TV4:s ”Farmen VIP”. Men nu är finalen här och en vinnare ska koras. 

Efter en händelserik finalvecka blev det slutligen Sigrid Bernson, 30, och Anna Sahlene, 43, som kämpar om titeln som årets vinnare av ”Farmen VIP”.

Kastar in handuken

I kvartsfinalen chockade Saga Scott alla när hon valde att kasta in handuken. Hon förklarade att ”Farmen” är mer än en tävling för henne och att hon hellre ser den nyfunne vännen Sigrid Bernson i en final.

– Jag vill inte fightas med dig för jag vet att jag hade vunnit. Så jag känner att jag är redo att ge upp, säger Saga Scott i programmet.

Nog fick Saga Scott som hon ville. I finalen glänser Sigrid Bernson, tar hem alla tre grenar och står som vinnare av ”Farmen VIP” 2019.

– Jag vann ”Farmen”, det är helt sjukt. Det känns som att jag drömmer, säger Sigrid Bernson i programmet.

Donerar till forskning kring Samir Badrans sjukdom

Vinnaren får 200 000 kronor att donera till valfri välgörenhetsorganisation.

Sigrid Bernson förklarar att hon efter noga övervägande valt att donera pengarna till en liten organisation, där de verkligen behövs.

– Min pojkvän har en ögonsjukdom som heter ”Visual Snow” och det finns bra forskning för det i USA. Så jag kommer att skänka pengarna dit för det finns många som behöver den hjälpen.

Hon var vid tidpunkten tillsammans med artisten Samir Badran, 28. Efter två år tillsammans bekräftade paret i början av året att de valt att gå skilda vägar, bara ett halvår efter Sigrid Bernsons medverkan i ”Farmen VIP”.