Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon är okända stjärnan i nya ”Borat”-filmen

På Instagram har man kunnat se när Jason Van Der Beek och familjen har rest runt i USA, bland annat till Grand Canyon i delstaten Arizona.
”Borat Subsequent Moviefilm” har blivit mycket omtalad sedan premiären.Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Maria Bakalova spelar Borats dotter Tutar.Foto: NIPI / BACKGRID UK TT NYHETSBYRÅN

I den nya ”Borat”-filmen får tittarna möta Borats dotter, Tutar.

Nu berättar skådespelerskan Maria Bakalova hur hon fick rollen i mockumentären.

– Jag tänkte att det inte var möjligt, säger hon till New York Times.

24-åriga Maria Bakalova från Bulgarien spelar Borats dotter Tutar i ”Borat Subsequent Moviefilm” och har sedan premiären blivit hyllad för sin insats.

I en intervju med New York Times berättar hon det var en kompis till henne som tipsade om rollen, men att hon aldrig trodde att hon skulle få den.

– Vi är bulgarer. Ingen kan faktiskt tänka sig oss i en huvudroll, säger Maria Bakalova till New York Times.

Trots det skickade hon in en ansökan om att få spela rollen som Tutar, men när Maria Bakalova blev kallad till audition i London och det var så mycket hemlighetsmakeri kring filmen trodde hon inte att projektet var på riktigt.

Men när hon sedan träffade Sacha Baron Cohen förstod hon att det var på riktigt och efter tre dagar av olika tester fick hon rollen.

Intervjuade Trumps advokat

I en av filmens mest omtalade scener intervjuar Bakalovas karaktär Tutar Donald Trumps personlige advokat och New Yorks före detta borgmästare Rudy Giuliani.

Scenen har bland annat blivit omtalad för att Giuliani i slutet av intervjun tar på Bakalova på ett olämpligt vis, enligt Insider.

Under inspelningen gömde sig Sacha Baron Cohen i en garderob och avbröt efter ett tag.

På frågan om hon känner någon skuld för hur de spelade in scenen med Rudy Giuliani svarar Maria Bakalova nej.

– Sådana här filmer är till för att visa människors rätta färger. Det visar vem Rudy är. Du är ansvarig för dina egna beslut. Så nej, jag känner ingen skuld.

Ilskan mot Lana del Rey – för hennes munskydd.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.