Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon är Efrons nya kärlek efter uppbrottet från danska Sarah

Foto: E-PRESS/IBL
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Hollywoodstjärnan Zac Efron har brutit upp från danska simmerskan Sarah Bro.

Men det dröjde inte länge innan stjärnan hittat kärleken på nytt – den här gången i skådespelerskan Halston Sage, skriver Us Weekly.

– De är i ett seriöst förhållande och kära, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

Efter ungefär ett år tillsammans har det tagit slut mellan Hollywoodskådespelaren Zac Efron, 32, och den danska proffssimmaren Sarah Bro, 23.

– Relationen fungerade bara inte. Hon kom till LA och det kom aldrig i gång igen, säger en uppgiftslämnare till Us Weekly.

Medan Zac Efron inte längre följer Bro på Instagram, fortsätter danskan att följa honom och gilla hans bilder.

Hittat tillbaka till varandra

”High school musical”-skådespelaren verkar inte hänga läpp över den avslutade relationen – han har nämligen redan hunnit hitta kärleken på nytt. Den här gången i 26-åriga skådespelerskan Halston Sage. 

De två träffades först 2014 under inspelningen av ”Bad neighbours”, och dejtade en kort period redan då. Nu har de två hittat tillbaka till varandra, och verkar satsa på en seriös relation den här gången.

– De är i ett seriöst förhållande och kära. De har tillbringat semestrar tillsammans, bland annat den där gången i Santa Barbara, säger uppgiftslämnaren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.