Hollywoodstjärnans privata bilder – från förlossningen

Hollywoodstjärnans privata bilder från förlossningen
Hilary Duff födde nyligen sitt tredje barn Mae – i sitt eget hem.
Foto: MPNC / TT NYHETSBYRÅN

I mars födde skådespelaren Hilary Duff sitt tredje barn, dottern Mae.

Nu har hon delat med sig av privata bilder från den unika födseln – som ägde rum i stjärnans eget hem.

Med sig under hemmafödseln hade Hilary Duff sin man och pappan till hennes två yngsta barn Matthew Koma, sin mamma och hennes ”Younger”-motspelare tillika doula Molly Bernard.

”Jag känner mig redo att dela några bilder från Mae Maes födelsedag! För att jag skulle känna mig säker under födseln och ta mig igenom den var det avgörande att ha rätt stöd. Den perfekta mängden utrymme, mottryck, humor, stillhet och människor som stöttar min kraft”, skriver hon i ett Instagraminlägg.

Bläddra bland bilderna nedan:

https://www.instagram.com/p/CRSBS7bjsw9/?hidecaption=true

Vidare hyllar Hollywoodstjärnan sin man som var ”ett lugnt ankare i rummet”, samt vännen och doulan Molly Bernard som stöttade henne genom hela upplevelsen. Hilary Duff tackar även sin mamma som fanns där för dottern och så småningom det nyfödda barnbarnet. Själva födseln ägde rum i badkaret. 

Hyllar världens mammor

Hon avslutar texten med en stor hyllning till alla mammor och det hårda jobb de gör.

”Det här är hårt jobb, alla sätt som en kvinna sätter ett barn till världen. Från att bli gravid, till kejsarsnitt, sjukhus eller hemmafödslar, amningsresan (oj oj, den får mig varje gång) och att ansvarsfullt uppfostra de här små varelserna till att bli rakryggade, självsäkra och godhjärtade världsmedborgare. Det är helt uppslukande. Ett tradigt, magisk, mirakulöst äventyr. Så skål, allsmäktiga mammor. Ni flyttar berg dagligen.”

Molly Bernard har tidigare sagt till ET erfarenheten av att vara doula åt sin vän och kollega var livsförändrande.

– Jag kom till Los Angelse för att vara här när hon födde. Det var otroligt. Hon är den starkaste, mest graciösa, häftigaste person jag träffat i mitt liv. Det ändrade mitt liv permanent att se henne klara av det där.  


Hollywoodstjärnan gick miste om 2,4 miljarder kronor


Hollywoodstjärnan gick miste om 2,4 miljarder kronor

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.