Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hollywoodstjärnans extrema förvandling

Nick Nolte 1978.
Foto: SNAP/REX / SNAP/REX REX FEATURES
Förra året reagerade fansen på de nya bilderna av stjärnan.
Foto: DOBN / STELLA PICTURES BACKGRID US
Nu har Nick Nolte låtit skägget växa ut.
Foto: CAEL, RMBI / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: CAEL, RMBI / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Nick Nolte gillar bekväma kläder.

När Hollywoodstjärnan, som en gång i tiden utsågs till "världens sexigaste man" sågs göra ärenden i Malibu matchade han sin rutiga skjorta med ett par rutiga pyjamasbyxor, skriver Daily Mail. 

Samtidigt visar han upp ett långt yvigt skägg – och går knappt att känna igen.

Skådespelaren Nick Nolte, 77, får fansen att häpna. På nya bilder visar skådespelaren upp sin stora förändring när han var ute och gjorde ärenden i Malibu – näst intill oigenkännlig.

Stjärnans utseende har förändrats ytterligare sedan bilder på honom uppmärksammades förra året – och fansen uttryckte sin oro för skådespelarens hälsa. 

Nick Nolte som en gång i tiden utsågs till "världens sexigaste man" av tidningen People har nu låtit skägget växa ut och fångades på bild när han gjorde ett avslappnat ärende klädd i en rutig skjorta matchad med ett par rutiga pyjamasbyxor.

Skådepspelaren Nick Nolte är känd från bland annat tv-serien "De fattiga och de rika" och den idag 77-åriga stjärnan har även en uppmärksammad modellkarriär bakom sig. 


LÄS MER: 16 år senare – nu bryter stjärnskådisen tystnaden 

Foto: CAEL, RMBI / STELLA PICTURES BACKGRID US

Nick Nolte kämpade med missbruket

Nick Nolte har varit öppen med om hur han har kämpat med alkoholmissbruk i många år och 2002 greps han misstänkt för att ha kört rattfull. 16 år senare har Nolte nu valt att berätta sanningen om händelsen – och den omtalade "mugshot"-bilden som togs då.

Tre dagar efter gripandet skrev Nick Nolte in sig på Silver Hill Hospital Connecticut för rådgivning och blev dömd till tre års skyddstillsyn. 


LÄS MER: Stjärnan utsågs till snyggast i världen – nu är han oigenkännlig 


Skådespelaren skriver nu i sin nya självbiografi "Rebel" hur man minns uppmärksamheten efter att bilden läckte ut.

"Den blev viral. Mitt vilda hår, mitt obekväma ansiktsuttryck. Jag såg ut som en mentalpatient som var ute för att ha kul. 1992 utsåg tidningen People mig till världens sexigaste man vid liv, och nu, tio år senare, såg jag, inför hela världen ut som en galning", skriver han.

I boken berättar Nolte även hur gripandet blev början på en förändring. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.