Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hollywoodstjärnans beslut – därför tar han en paus

Hollywoodparet Blake Lively och Ryan Reynolds.
Foto: IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERST / IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERST
Foto: KIM HEE-CHUL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Ryan Reynolds tar en paus.

Skådespelaren beskriver det som ett ”sabbatsår”.

”Deadpool”-stjärnan Ryan Reynolds, 44, tar ett steg tillbaka från Hollywood.

Det meddelade han på Instagram i helgen efter att ha avslutat inspelningen av ”Spirited”, en kommande musikalfilm, som utspelar sig i jultider, där han bland annat spelar mot Will Ferrell.

På Instagram skriver Ryan Reynolds att det har varit en påfrestande – men kul – upplevelse som var så pass utmanande att han antagligen inte ens hade tackat ja till rollen tidigare i karriären, men också att:

”Sjunga, dansa och leka med Will Ferrell förverkligade en hel del drömmar”, skriver han, och fortsätter:

”En perfekt tid för ett litet sabbatsår från att göra film. Jag kommer att sakna varje sekund av att arbeta med den här obscent talangfulla gruppen kreatörer och skapare. Nu för tiden spelar snällhet lika mycket roll som talang. Jag har varit lyckligt lottad att få arbeta med människor som har både och”.

Oklart hur länge han blir borta

I en story på Instagram förklarar Ryan Reynolds närmare att det rör sig om att skådespelaren vill få mer tid åt att vara förälder åt de tre döttrar som han har ihop med Blake Lively, 34: James, 6, Inez, 5, och Betty, 2.

Hur länge Ryan Reynolds blir borta från vita duken framkommer inte men i ytterligare en story på Instagram förklarar Ryan Reynolds att ett ”sabbatsår” kan vara allt från två månader till ett år men generellt brukar röra sig om ett halvår.

Det återstår med andra ord att se när 44-åringen dyker upp igen.

Ryan Reynolds och Blake Lively med döttrarna James och Inez.
Foto: IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERST / IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERST

Så delar de upp föräldraskapet

2018 berättade Ryan Reynolds att han och Blake Lively ”prioriterar” och turas om att arbeta.

– Vi kan tur nog, och det är en lyx, undvika att typ säga ”ok, Blake, du åker och spelar in en film i Thailand medan jag spelar in en film i Vancouver”. Vi gör en avvägning, sa skådespelaren då medan han var på en pressturné för ”Deadpool 2”.

Så fort det arbetet var över begav sig Ryan Reynolds hem – medan Blake Lively kunde arbeta i stället.

– Jag håller koll och är med barnen. Jag vill inte ligga på min dödsbädd, se tillbaka och känna ”ah, jag missade så mycket”. Jag älskar att vara med mina barn, förklarade Ryan Reynolds 2018.

Skådespelare klämd till döds på scen inför publiken

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.