Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hollywoodstjärnan testade ny trend – fick pinsam skada

Här är dagens tre största nöjesnyheter.
Josh Brolin.Foto: MAX POWELL / STELLA PICTURES

Skådespelaren Josh Brolin testade en ny hälsotrend.

Det gick inget vidare.

”Mitt anus är galet bränt”, skriver Brolin på Instagram.

Flera hälsoinfluencers har på senare tid tipsat om att man genom att sola den känsliga mellangården (kroppsdelen mellan könsorganet och ändtarmen) skulle bli mer energisk. 

”30 sekunders solljus på ditt anushål motsvarar en hel dag av solljus med kläderna på”, skrev en influencer på Instagram.

Josh Brolin: ”Smärtan är så kraftig”

Josh Brolin, mest känd som superskurken Thanos från de kioskvältande Avengers-filmerna och flerfaldiga Oscarsvinnaren ”No Country For Old Men”, var en av dem som fick för sig att testa. Det ångrade han snart.

”Testade det där mellangårdssolandet som jag hade hört talas om och jag vill tipsa om att inte göra det lika länge som jag. Mitt anus är galet bränt. Jag skulle shoppa med familjen men istället håller jag på med is och aloe och lindrande krämer eftersom smärtan är så kraftig. Jag vet inte vem som tänkte ut den här dumma skiten men dra åt helvete ändå!”, skriver Josh Brolin på Instagram.

Det här är en influencer:

Begreppet ”influencer” exploderade år 2016.