Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hollywoodstjärnan otrogen med Jessica Simpson

Så konfronterar du din partner om du misstänker att den är otrogen
Jessica Simpson berättar i sin nya bok om en tidigare relation med en världsberömd skådespelare.
Foto: STELLA PICTURES Goff Photos
Jessica Simpson med sin nuvarande make Eric Johnsson.
Foto: DENNIS VAN TINE/STARMAXINC.COM / STELLA PICTURES STAR MAX / STARMAXINC.COM

I sin nya bok berättar skådespelaren Jessica Simpson att hon dejtat en världskänd skådespelare – samtidigt som han hade en annan flickvän. 

”Aldrig skulle jag vara 'den andra kvinnan'”, skriver Simpson som i sin bok förklarar att den världsberömda mannen ljög för henne om sitt andra förhållande. 

Popsångerskan tillika skådespelaren Jessica Simpson, 42, har tidigare varit tillsammans med flera kända personer – däribland artisten och låtskrivaren John Mayer, 45, och popsångaren Nick Lachey, 49. 

I en ny bok avslöjar nu Simpson att hon 2006 även dejtat en världsberömd skådis – som hon först träffade 2001, på MTV:s VMA-gala. 

Vid tiden för det första mötet var Jessica Simpson 21 år och hon och Nick Lachey hade för tillfället en paus i sitt förhållande.

”Den här megastjärnan, som jag vuxit upp med och tyckt var superhet, klädde av mig med blicken”, skriver Jessica Simpson om första mötet med skådespelaren. 

Blev ”den andra kvinnan”

Ingenting hände mellan de båda den kvällen, men den kända skådespelaren, som inte nämns med namn – och Jessica Simpson – skulle en tid senare springa på varandra på gymmet.

Simpson ska då ha gett sitt telefonnummer till skådespelaren som dock redan var i ett förhållande. Inget nytt möte verkar heller ha blivit av där och då – Simpson blev nämligen kort därefter tillsammans med Nick Lachey igen och senare gifte de sig. 

Kärleken mellan Simpson och Lachey blev dock inte livslång, 2006 skilde de sig och i sin bok berättar nu Simpson att hon träffade den kända skådespelaren igen – kort efter uppbrottet med Lachey. 

De båda ska ha haft ett romantiskt möte på The Beverly Hills Hotell – innan Simpson sett en ”röda mattan”- bild på skådespelaren och hans officiella flickvän.

”Aldrig skulle jag vara 'den andra kvinnan', men han ringde mig senare och sa att det var över mellan dem”, skriver Simpson i sin bok.

Hittade kärleken på nytt 

Hon trodde på sin nya kärlek och de båda började dejta – men senare visade det sig att Jessica Simpson trots allt inte var den enda kvinnan i skådespelarens liv. 

I sin bok berättar hon att han till exempel smugglade in henne på sitt hotell när han var på jobb i New York. Skådespelaren ska då ha sagt att det var för att skydda henne från pressen – men i själva verkar var det för att undanhålla henne från hans andra flickvän. 

Även om Jessica Simpson fick sitt hjärta krossat, skulle hon snart hitta kärleken på riktigt. 2014 gifte hon sig nämligen med Eric Johnson, 43. Tillsammans har paret även tre barn: Döttrarna Maxwell, 11, och Birdie, 4, samt sonen Ace, 10. 

Genombrottet • Beroendet • Märkliga tandborstningsrutinen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.