Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hollywoodstjärnan avslöjar: Jag har varit singel i 35 år

Se några av dagens nyheter inom nöjesvärlden.
Diane Keaton har inte dejtat på 35 år. Foto: PAUL DRINKWATER / AP NBC
Diane Keaton tror att hon är den enda i hennes ålder som alltid varit singel. Foto: CLINTON H. WALLACE / ALL OVER PRESS NPG
Foto: COOK/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK / COOK/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Diane Keaton har inte varit på en dejt på 35 år.

Skådespelerskan tror att hon är den enda i hennes generation som varit singel under hela livet.

”Jag har inte varit på en dejt på, jag skulle gissa 35 år. Jag har mycket manliga vänner. Mycket vänner men inga dejter. Inga pussar”, säger Diane Keaton till nyhetssajten Page six.

Skådespelerskan Diane Keaton, 73, har tidigare varit förknippad med kända män som skådespelaren Warren Beatty, 82, regissören Woody Allen, 83, och skådespelaren Al Pacino, 79. Själv undrar hon om hon inte borde ha sökt efter en familjeman i stället för att sträva efter kärlek från stora namn, skriver Page six.

– Jag har inte varit på en dejt på, jag skulle gissa 35 år. Jag har mycket manliga vänner. Mycket vänner men inga dejter. Inga pussar, säger Diane Keaton till nyhetssajten.

Diane Keaton: ”Den enda i min generation”

Stjärnan har adopterat två barn – dottern Dexter, 23, och sonen Duke, 18 – men har aldrig varit gift. Diane Keaton har tidigare sagt till People att hon tror att hon är den enda i hennes ålder som varit singel under hela sitt liv.

– Jag är 73 år gammal, och jag tror att jag är den enda i min generation, och kanske även generationen tidigare, som varit en singel kvinna i hela mitt liv, sa ”Annie Hall”-stjärnan då till den brittiska tidningen.

Visste att äktenskap inte var något för henne

Att hon varit singel och inte kommit att gifta sig säger hon beror delvis på att hon inte är skapad för ett äktenskap.

Hon beskriver sig själv som ”lite udda” och menar att hon inte känner ledsamhet för att hon inte funnit den stora kärleken. Redan som ung visste hon att ett äktenskap inte var något för henne.

– Jag kommer ihåg en dag i gymnasiet, en kille kom fram till mig och sa att ”en dag kommer du vara en bra fru” och jag tänkte bara att ”nej jag vill inte vara en fru, nej, berättar hon för People.