Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hollywoodhunken hånas för sin nya kropp

HBO-serien hade premiär 2011.
Jason Momoa är på semester i Europa med sin familj.Foto: AMA / MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Här i Rom. Foto: SWAN GALLET/WWD/SHUTTERSTOCK / SWAN GALLET/WWD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Skådespelaren Jason Momoa har vi sett honom i bland annat ”Aquaman” och ”Game of Thrones”. Foto: BACKGRID USA / STELLA PICTURES BACKGRID USA

Jason Momoa hade en trevlig dag på semester i Italien. 

Men fansen fokuserade på någonting annat:

Hans kropp. 

Nu tvingas ”Aquaman”-skådespelaren ta emot hån på nätet för att han har en ”pappakropp”. 

Skådespelaren Jason Momoa, 39, är ofta vältränad på vita duken och med stora, definierade muskler har vi sett honom i bland annat filmen ”Aquaman” och tv-serien ”Game of Thrones”. 

Men just nu är den amerikanske stjärnan ledig och på semester i Europa med sin fru, skådespelaren Lisa Bonet, och deras barn. På bilder tagna från semesterhuset ses Jason Moma utan tröja på sig i den italienska värmen. 

Bilder som har lett till en hel del hårda ord på nätet om skådespelarens kropp. 

Flera kommenterar hur bra skådespelaren ser ut – men många ställer sig frågan vart hans välkända filmstjärnemuskler tagit vägen. 

”Vilken pappakropp”, skriver en, medan andra kommenterar att stjärnan måste ha gått upp i vikt. ”Ser lite mjukt ut”, kommenterar ytterligare en person, skriver Daily Mail

Jason Momoa som Khal Drogo i Game of Thrones.Foto: HBO/LMK / ALL OVER PRESS LMK

Försvarades av fansen

Efter de vassa orden slöt många upp för att stötta stjärnan, inte minst på Twitter. 

”Jason Momoa ser 1000 gånger bättre ut med sin så kallade pappakropp än vad ni troll kommer att göra under hela era liv”, skriver en person.

”Så, tydligen hånar folk Jason Momoas pappakropp...du vet kroppen som ser ut som en helt vanlig tränad man i stället för en krigargud”, lyder ett annat inlägg. 

LÄS MER: Så reagerade Momoa när Khal Drogo dödades 

Strax efter premiären av stjärnans film ”Aquaman”, som hade premiär i december 2018, berättade Momoa att han hade slutat med den stränga diet som han hållit sig till för storfilmens skull. 

– Jag behövde äta väldigt lite för att fortsätta vara slimmad. Jag är från Hawaii, om vi äter blir vi bara stora. Så genetiskt är det svårt för mig att bli vältränad, sa Momoa till E! News då.

Han fortsatte:

– Jag har inte lyft en vikt på nio månader. Jag äter bara bröd och smör! varje dag är en fuskdag.

LÄS MER: Se Momoas audition som gav honom roll i GOT 

LÄS MER: Så bra är filmen Aquaman  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.