Hollywoodfrun Elena Belle väntar sitt första barn – och avslöjar att det blir en flicka. Foto: Johan Jeppsson Www.Photographer. / JOHAN JEPPSSON EXPRESSENHollywoodfrun Elena Belle väntar sitt första barn – och avslöjar att det blir en flicka. Foto: Johan Jeppsson Www.Photographer. / JOHAN JEPPSSON EXPRESSEN
Hollywoodfrun Elena Belle väntar sitt första barn – och avslöjar att det blir en flicka. Foto: Johan Jeppsson Www.Photographer. / JOHAN JEPPSSON EXPRESSEN
I sin blogg berättar Hollywoodfrun om gravidlyckan – men också om planerna efter förlossningen då hon vill komma i "sitt livs form”. Foto: Roger VikströmI sin blogg berättar Hollywoodfrun om gravidlyckan – men också om planerna efter förlossningen då hon vill komma i "sitt livs form”. Foto: Roger Vikström
I sin blogg berättar Hollywoodfrun om gravidlyckan – men också om planerna efter förlossningen då hon vill komma i "sitt livs form”. Foto: Roger Vikström

Hollywoodfruns plan efter förlossningen

Publicerad

Hollywoodfrun Elena Belle väntar sitt första barn – och avslöjar att det blir en flicka.

I sin blogg berättar Hollywoodfrun om gravidlyckan – men också om planerna efter förlossningen då hon vill komma i "sitt livs form”.

"Jag ska fixa nya fillers och göra cool sculpture. Man får ju inte göra något när man är gravid så detta blir några månader efter", skriver hon i bloggen om de planerade skönhetsingreppen.

Elena Belle, känd från Svenska Hollywoodfruar och tidigare Natacha Peyre, är gravid med sitt första barn.

I veckan avslöjade tv-profilen att hon väntar en flicka och beskriver sin stora glädje över graviditeten på sin blogg och i sociala medier.

”Jag är så förundrad över vad en människas kropp kan göra. Min mage blir större varje dag och i dag kände jag även hur bebisen rörde på sig. Jag vet att det är väldigt tidigt, men jag lovar att jag kände det flera gånger”, skriver hon i ett inlägg och fortsätter:

”Jag är så fascinerad av att jag har ett liv inuti min kropp, och jag kan knappt vänta till på tisdag då jag ska få se Luna på ett 4D-ultraljud”.

 

LÄS MER: Bilderna från Elena Belles lyxbröllop

 

Vill komma i form efter förlossningen

Elena Belle berättar också att hon har som mål att komma i form efter förlossningen – och att hon under ett besök i Stockholm ska passa på att göra några skönhetsingrepp.

"Jag ska fixa nya fillers och göra cool sculpture. Man får ju inte göra något när man är gravid så detta blir några månader efter", skriver hon i bloggen.

"Nu är mitt nya mål att vara I den bästa formen i mitt liv efter att jag fött barnet. Så peppad, älskar svåra mål, jag är ju en tävlingsmänniska men tävlar bara mot mig själv. Men just nu ska jag bara se till att bebisen mår bra”, skriver hon i inlägget.

 

LÄS MER: Hollywoodfrun efter hårda bebis-kritiken

 

Elena Belle har tidigare berättat att hon vill ha två barnflickor till sin bebis – och möttes då av hård kritik av flera av sina läsare. Hon bemötte själv kritiken – och kallade den för "den svenska avundsjukan”.

"Jag kommer att vara med mitt barn hela tiden. Att ha någon som är här hemma som hjälper mig och lär mig saker är ju bara bra", skrev hon då i ett blogginlägg.

 

 

 

 

I vintras gifte sig Elena Belle, känd från Svenska Hollywoodfruar, med kärleken Michael Theanne.

På Instagram visade hon upp flera bilder från sagobröllopet: "I paradiset med min kärlek", skriver hon bland annat till en av bilderna.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag