Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hollywoodfruns plan efter förlossningen

Elena Belle, som tidigare hette Natacha Peyre, ska snart föda barn.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Hollywoodfrun berättar för tidningen Mama om planerna efter förlossningen.

Elena Belle, som tidigare hette Natacha Peyre, ska snart föda barn.

I en intervju med magasinet Mama berättar hon att hon har tänkt på allt. 

–  Vi har köpt en speciell kylväska som vi ska spara moderkakan i efter förlossningen... Jag har hört att det ska vara jättebra att äta moderkakan, säger "Svenska Hollywoodfruar"-stjärnan. 

Förberedelserna inför Elena Belles första förlossning har varit grundliga. 

Hon förbereder en lista på tänkbara barnflickor, och har kontaktat en läkare utifall ett ingrepp kommer behövas efter förlossningen. 

– Jag har pratat med en läkare om ett kirurgiskt ingrepp jag kanske gör efter förlossningen, för att återställa mig där nere och krympa tillbaka om musklerna skulle bli uttänjda, säger hon i en intervju med tidningen Mama. 

https://www.instagram.com/p/BX6OMhqFLw6/?hl=en&taken-by=officialelenabelle

Köpte kylväska för att spara moderkakan

Elena Belle, som blev känd i "Paradise Hotel" under sitt tidigare namn Natacha Peyre, och som numera är aktuell i realityserien "Svenska Hollywoodfruar", har även införskaffat en speciell kylväska, säger hon. 

– Och så har vi köpt en speciell kylväska som vi ska spara moderkakan i efter förlossningen, för att sedan skicka den vidare på torkning och göra piller av den. 

– Jag har hört att det ska vara jättebra att äta moderkakan, alla andra djur gör ju det, så det känns ju rimligt på något vis. 

 

LÄS MER: Gravida Elena Belle: "Gillar det inte alls"

Luna blev till på bröllopsnatten

Elena Belle gifte sig strax innan nyår med Michael Theanne, som jobbar som manager åt bland annat stjärn-dj:n Steve Aoki. Paret bor tillsammans i Los Angeles.

Den ofödda dottern, som ska heta Luna, blev till på bröllopsnatten, berättar hon för Mama.

– Michael ville väldigt gärna ha barn, nästan mer än jag. Jag hade nog räknat med att det skulle ta ett tag att bli gravid, men sedan gick det visst på första försöket, och jag märkte ganska så snabbt att något var annorlunda med min kropp. Vi åkte och köpte tre graviditetstester och alla visade glasklart att jag var gravid. Det var lite av en chock faktiskt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.