Elena Belle, som tidigare hette Natacha Peyre, ska snart föda barn. Foto: CORNELIA NORDSTRÖMElena Belle, som tidigare hette Natacha Peyre, ska snart föda barn. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Elena Belle, som tidigare hette Natacha Peyre, ska snart föda barn. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Hollywoodfrun berättar för tidningen Mama om planerna efter förlossningen.Hollywoodfrun berättar för tidningen Mama om planerna efter förlossningen.
Hollywoodfrun berättar för tidningen Mama om planerna efter förlossningen.

Hollywoodfruns plan efter förlossningen

Publicerad

Elena Belle, som tidigare hette Natacha Peyre, ska snart föda barn.

I en intervju med magasinet Mama berättar hon att hon har tänkt på allt. 

–  Vi har köpt en speciell kylväska som vi ska spara moderkakan i efter förlossningen... Jag har hört att det ska vara jättebra att äta moderkakan, säger "Svenska Hollywoodfruar"-stjärnan. 

Förberedelserna inför Elena Belles första förlossning har varit grundliga. 

Hon förbereder en lista på tänkbara barnflickor, och har kontaktat en läkare utifall ett ingrepp kommer behövas efter förlossningen. 

– Jag har pratat med en läkare om ett kirurgiskt ingrepp jag kanske gör efter förlossningen, för att återställa mig där nere och krympa tillbaka om musklerna skulle bli uttänjda, säger hon i en intervju med tidningen Mama. 

https://www.instagram.com/p/BX6OMhqFLw6/?hl=en&taken-by=officialelenabelle

Köpte kylväska för att spara moderkakan

Elena Belle, som blev känd i "Paradise Hotel" under sitt tidigare namn Natacha Peyre, och som numera är aktuell i realityserien "Svenska Hollywoodfruar", har även införskaffat en speciell kylväska, säger hon. 

– Och så har vi köpt en speciell kylväska som vi ska spara moderkakan i efter förlossningen, för att sedan skicka den vidare på torkning och göra piller av den. 

– Jag har hört att det ska vara jättebra att äta moderkakan, alla andra djur gör ju det, så det känns ju rimligt på något vis. 

 

LÄS MER: Gravida Elena Belle: "Gillar det inte alls"

Luna blev till på bröllopsnatten

Elena Belle gifte sig strax innan nyår med Michael Theanne, som jobbar som manager åt bland annat stjärn-dj:n Steve Aoki. Paret bor tillsammans i Los Angeles.

Den ofödda dottern, som ska heta Luna, blev till på bröllopsnatten, berättar hon för Mama.

– Michael ville väldigt gärna ha barn, nästan mer än jag. Jag hade nog räknat med att det skulle ta ett tag att bli gravid, men sedan gick det visst på första försöket, och jag märkte ganska så snabbt att något var annorlunda med min kropp. Vi åkte och köpte tre graviditetstester och alla visade glasklart att jag var gravid. Det var lite av en chock faktiskt.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag