Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hollywoodfruns hårda krav på sin barnflicka

Elena Belle.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Elena Belle. Foto: / FOTO: TV3/SUSANNE KINDT
Elena Belle. Foto: / FOTO: JOHNNY WOHLIN/TV3

"Svenska Hollywoodfruar"-profilen Elena Belle ska anställa en barnflicka - men har minst sagt hårda krav.

Belle vill nämligen inte barnskötaren ska vara varken snygg eller ung.

– Man ska helst ha en ful, tjock och gammal nanny. Den som säger något annat snackar skit, säger Elena Belle i programmet.

"Svenska Hollywoodfruar"-profilen Elena Belle, 31, blev mamma för första gången i september, till lilla dottern Luna Belle.

Tisdagens avsnitt av TV3-programmet spelades dock in innan Elena Belle hade hunnit bli mamma, och fortfarande var gravid. Hon berättar att hon vill ha flera barnflickor - nannys - för att hennes dotters uppväxt ska bli så bra som möjligt.

– Jag har inte bestämt hur många timmar jag ska erbjuda dem att jobba. Har man två nannys som jobbar åtta timmar per dag så blir det ju bara 16 timmar totalt och ett dygn har ju 24 timmar. Så jag vet inte om de ska jobba mer eller om jag till och med behöver skaffa fler. Baby Luna förtjänar det bästa i livet och den bästa nannyn hon kan få, säger hon i programmet.

Elena Belles knep för att hindra maken att vara otrogen

Men det viktiga är inte bara att ha tillräckligt många barnflickor - utan också hur de ser ut. Elena Belle, som är gift med DJ:n Michael Theanne, 41, vill inte riskera att maken ska vara otrogen.

– En nanny ska kännas som en mamma, för hon ska ju vara mamma både till mig och till Luna. Hon ska ha koll på barn, vara erfaren, kunna laga mat och så ska hon inte vara för snygg, säger Elena Belle i "Svenska Hollywoodfruar".

 

LÄS MER: Elena Belle har blivit mamma

Elena Belle: "Helst ska ha en ful, tjock och gammal"

Profilen menar att hon har lärt sig av de många Hollywoodpar där mannen har varit otrogen med barnflickan.

– Man vill ju inte ta in en för snygg kvinna i sitt hem, för man har ju hört massa historier om kändisar som när otrogna med sina nannys. Men det kommer inte att hända i det här huset, för det kommer inte in någon som är jätteung och snygg. Man ska helst ha en ful, tjock och gammal nanny. Den som säger något annat snackar skit, säger hon i programmet.

 

"Svenska Hollywoodfruar" sänds tisdagar 21.00 på TV3 och Viafree.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.