Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hollywoodfruns avslöjande om operationerna – för miljoner

"Nu är mitt nya mål att vara i den bästa formen i mitt liv efter att jag fött barnet".
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Hollywoodfrun Elena Belle har lagt över en miljon kronor på olika kroppsingrepp genom åren.

I ”Svenska Hollywoodfruar” berättar TV3-profilen om operationerna – samtidigt som hon bleker sina ärr inför kamerorna.

– Jag kan tänka mig att jag lagt ut i alla fall en miljon kronor på min kropp. Det är det absolut värt, säger Elena Belle i ”Svenska Hollywoodfruar”.

Hon blev Natascha Peyre med hela svenska folket, när hon var med i andra säsongen någonsin av ”Paradise hotel” 2005.

Sedan dess har profilen kommit långt. Hon har bytt namn till Elena Belle, gift sig, fått barn och blivit Hollywoodfru.

Hon har också ändrat sitt utseende en del, och förminskat de opererade brösten hon gjorde sig känd för i ”Paradise hotel”.

Elena Belles ord om ingreppen: ”Absolut värt”

I tisdagens avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar” berättar Elena Belle om de olika ingreppen hon gjort genom åren.

– Jag fixade brösten när jag var väldigt ung, jag fixade näsan när jag var yngre. Och sen fillers och lite botox och sånt där, säger hon.

Hon konstaterar att kostnaderna för alla behandlingar och operationer har kostat över en miljon kronor.

– Alla behandlingar genom åren har gått på en hel del pengar. Jag kan tänka mig att jag lagt ut i alla fall en miljon kronor på min kropp. Det är det absolut värt. Du köper en ny bil, varför ska du inte reparera dig själv, resonerar hon.

Vill dölja ärret – inför fotograferingen

I TV3-programmet genomgår Belle en behandling för att bleka sitt ärr från när hon födde dottern Luna med kejsarsnitt – och det är långt ifrån gratis.

– Den här behandlingen kostar 10 000 kronor per behandling, och man behöver minst fyra, men gärna sex. Det är det så klart värt, säger Elena Belle innan behandlingen.

Efteråt är hon nöjd med resultatet – främst för att hon har en kommande stor fotografering där hon inte vill att ärren ska synas i det rörliga materialet.

– Man ser inte skillnaden på behandlingen just nu, för när man gör en sån behandling blir huden irriterad. Men när det röda går bort, det är då man ser skillnaden. Det här var jättebra!

I en kommentar till Expressen säger Hollywoodfrun:

– Det är en av de bästa grejerna jag har gjort. Har fortsatt med behandlingen efter programmet och mitt ärr syns inte alls. Det är helt sjukt. Har även gjort andra ärr nu och hon är så sjukt duktig, säger Elena Belle.

Här är svenskarnas mest önskade skönhetsoperationer.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.