Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hollywoodfrun i tvist med makens barn

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Seth Riggs och Margareta Svensson blev föräldrar tidigare i sommar: Men babylyckan har överskuggats av en tvist med Seths barn.
Foto: THOMAS ENGSTRÖM

Hollywoodfrun Margareta Svensson, 43, fick i juni dottern Samantha med maken Seth Riggs, 81.

Glädjen har dock överskuggats av en tvist med ett av Seths vuxna barn som vägrar tro att Seth kan vara far till den nya bebisen och därför har tvingat fram ett DNA-test.

- Det är väldigt kränkande mot oss och vår kärlek, säger Margareta.

TV3:s nya Hollywoodfru Margareta Svensson gifte sig tidigare i augusti i sin hemort Varberg med den 38 år äldre framgångsrika sångpedagogen Seth Riggs.

Tidigare i somras, i juni, fick paret också sitt första gemensamma barn - dottern Samantha.

- Jag och Seth har det jättebra tillsammans, säger Margareta Svensson.

Glädjen grumlas rejält

Glädjen över giftermålet och dottern har dock grumlats rejält på grund av en tvist med ett av Seth Riggs sju vuxna barn.

- De här sju barnen, det varierar hur trevliga och positiva de är. En del tycker bara att allt är roligt, sedan finns det några som inte riktigt vet vilken fot de ska stå på och så har han ett barn som inte alls är positivt, säger Margareta Svensson.

"Vi har knappt pratat"

Under graviditeten vägrade det vuxna barnet tro på att Seth Riggs var pappa till bebisen som Margareta Svensson väntade.

- Barnet har inte riktat sig mot mig, vi har knappt pratat på alla år. Men barnet ringde till Seth och krävde ett DNA-test, säger Margareta.

Varför det?

- För att barnet tyckte att han som är 81 år kan ju inte vara far. Det är väldigt kränkande mot båda oss och vår kärlek, vi skulle självklart inte komma på tanken att vara med någon annan. Sedan finns det ju en annan aspekt och det är att det inte är roligt för en man att höra att han inte skulle kunna för att han är för gammal.

Vad säger Seth om allt det här?

- Han blir väldigt arg, han har låg tolerans för det.

Efter kravet bestämde sig Margareta och Seth för att genomföra DNA-testet - om inte annat för att för att få tyst på det vuxna barnet.

- Jag sa liksom att om vi gör det så kanske det lugnar ner sig sedan, säger Margareta Svensson.

Är faktiskt pappan

Testet visade att Seth Riggs faktiskt är pappa till Samantha - det vuxna barnet har dock inte blivit mer vänligt inställd till Margareta Svensson för det.

- Det är inte som att vi har blivit bästa kompisar efter att resultatet blev klart, säger Margareta Svensson.

Annars tycker hon att folket i Los Angeles, där paret bor, har betydligt högre tolerans för åldersskillnaden mellan henne och Seth Riggs än vad människorna i Sverige har.

"Ålder är individuellt"

- Ålder är så individuellt men i Sverige formar man en uppfattning om en person på grund av hur gammal han eller hon är. Här är det ingen som lyfter på ögonbrynen. Vi tänker inte på åldern, Seth har alltid jobbat med människor i alla åldrar och han är inte en typisk 81-åring som man tänker hemma i Sverige, säger Margareta.

Här är turerna kringMargareta Svensson

27 JULI: Margareta presenteras som den nya personligheten i TV3:s "Svenska Hollywoodfruar". Trots att sångerskan och pianisten beskriver sig som normal och jordnära är hon, ingen vanlig Svensson - hennes partner är nämligen Michael Jacksons 81-åriga sångpedagog Seth Riggs.

14 AUGUSTI: Expressen berättar att Margareta Svensson och Seth Riggs gift sig i Varberg.

21 AUGUSTI: Inför säsongspremiären ger Margareta Svensson sin syn på de övriga fruarna: " Jag tycker alla verkar lite kor- kade. Men det kanske de inte alls är i verk- ligheten."

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.