Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hollywoodfrun Anna Anka tvingas fly från bränderna

Hollywoodfrun Anna Anka har tvingats fly från sitt hem på grund av skogsbränderna. Foto: OLLE SPORRONG
I ett mejl berättar Anna Anka att hon och David Johansson evakuerades fyra på morgonen, och inte hade tid att packa med sig någonting.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Minst 35 personer saknas efter skogsbränderna. Foto: DAVID MCNEW / AFP GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Hundratusentals människor har fått lämna sina hus och elva personer har dött i de enorma skogsbränderna i Kalifornien.

Minst 35 personer saknas efter bränderna, rapporterar bland annat New York Times. 

Hollywoodfrun Anna Anka har tvingats evakuera från sitt hem i Kalifornien tillsammans med yngre kärleken David Johansson.

"Vi evakuerade från mitt hus på grund av de galna bränderna" skriver Anna Anka på Instagram Story.

Massiva skogsbränder i Kalifornien tvingar hundratusentals människor att evakuera och lämna sina hem, för att söka skydd undan lågorna. Hittills har branden kostat elva människoliv, många saknas och flera tusen hus har förstörts av den snabbt spridande elden.

Hollywoodfrun Anna Anka, 47, har tvingats lämna sitt hem i Los Angeles på grund av skogsbränderna. Det bekräftas av Susanne Nylén, presschef för Nordic Entertainment group där TV3 ingår, som producerar "Svenska Hollywoodfruar".

Berättar om dramat på Instagram

Anna Anka berättar på sin Instagram Story att hon och yngre kärleken David Johansson, 27, har tvingats evakueras. Paret har lyckats ta sig till Long Beach i Kalifornien, på säkert avstånd från bränderna.

I ett mejl berättar Anna Anka att hon och David Johansson evakuerades fyra på morgonen, och inte hade tid att packa med sig någonting.

"Vi körde runt i timmar att försöka komma ut ur området polisen hade spärrat av allting.. Tillslut kom vi ner till Malibu genom småvägarna som nu har blivit nerbränt" skriver Anna Anka.

Hollywoodfrun förklarar att det varit svårt att hitta hotell, då över 200 000 personer evakuerats och letar efter någonstans att bo. 

"Vi mår bra men är otroligt stressade av om vi kommer att förlora huset.. dom har ingen kontroll på branden pga av vindarna... mitt hus är omringat av bränderna. Är otroligt tacksam för alla brandmän och polis som jobbar dygnet runt att kämpa branden. Hoppas verkligen att inte fler liv och hus blir nerbrända. Otroligt ledsen, det är fruktansvärt." skriver Anna Anka om den hemska händelsen.

Samtidigt är hon tacksam över att hon och kärleken lyckats hålla ihop under den jobbiga tiden, och inte kommit ifrån varandra.

"Är så tacksam att David och jag är tillsammans och inte blivit separerade" skriver Anna Anka.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.